AK Međimurje treće na ekipnom prvenstvu Hrvatske

Odličan je bio nastup članova Ak Međimurje na ovogodišnjem Ekipnom prvenstvu Hrvatske u krosu koje je održano u Labinu, u prekrasnom ambijentu Parka skulptura Dubrova.

Na ovom najjačem trkačkom natjecanju srednjE i dugoprugaša Hrvatske nastupio je 544 trkača iz 24 atletska kluba. U ovoj iznimno jakoj konkurenciji AK Međimurje je osvojio pehar za ukupno 3. mjesto u zbroju bodova svih muških ekipa dok su u konkurenciji ženskih ekipa naše atkletičarke zauzele 5. mjesto. U sveukupnom poretku ženskih i muških ekipa AK Međimurje je osvojio visoko 4. mjesto i tako postigao jedan od najvećih ekipnih plsamana u povijesti kluba.

 Najboje plasirane ekipe bile su mlađi kadeti i juniori koji su osvojili četvrta mjesta, mlađi juniori su bili peti, dok su na šestom mjestu bili sastavi juniorki, seniorki, starijih kadetkinja i seniora na 12 km, U osvajanju bodova pomogle su i mlađe kadetkinje na 8. mjestu, stariji kadeti na 10. mjestu te seniori u utrci na 4km na 15. mjestu.

Od pojedinačnih plasmana treba izdvojiti nastupe Ane Dobša koja je u utrci kadetkinja na 1 km osvojla 2. mjesto, Mladena Ignaca na 8 km za juniore sa osvojenim 5. mjestom, Martine Bezek u utrci seniorki koja je osvojila 8. mjesto, Mateja Zečara s 11. mjestom u utrci mlađih kadeta na 1 km te Sašu Horvata na 16. i Davora Peteka na 17. mjestu u utrci seniora na 12 km.