Juniori KK Donji Kraljevec prvaci Međimurske i Varaždinske županije

Još jedna izvrsna vijest iz Košarkaškog kluba Donji Kraljevec!


Nakon fantastičnih vijesti koje su nam priredili osnovnoškolci i juniori su ostvarili fantastičan uspjeh.

Mladi košarkaši Košarkaškog kluba Donji Kraljevec, juniori rođeni 2001. godine i mlađi i ove su godine pokazali da im na području Međimurske i Varaždinske županije nema premca.

Oni su naime, nakon dvije uzastopne titule u kadetskoj kategoriji osvojili i juniorsku ligu i time se zaista zlatnim slovima upisali u povijest donjokraljevskog sporta.

Osvajanjem lige juniori su se plasirali na regionalno natjecanje na kojem će, iako su tek ulazno godište u kategoriju juniora, tražiti pobjede protiv ekipa iz Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije.

Ovaj rezultat je samo još jedna potvrda i dokaz da se u Donjem Kraljevcu stvara odlična mlada generacija košarkaša koja će u budućnosti činiti okosnicu prve momčadi i stremiti ka košarkaškim visinama.

Ovaj povjesni rezultat su pod vodstvom trenera Mihaela Ružića postigli: David Lepen, Nikola Ivanović, Bono Krušelj, Lovro Horvat, Lovro Moharić, Ivan Mikec, Hugo Jurčec, Matija Štefok, Fabio Gudlin, Erik Trupković, Lovro Vlah i Leonard Kovač