HNL Mladi: Bušnja strijelac u pobjedi Rijeke, Varaždinci stigli do nove pobjede

Juniori

Juniori Slaven Belupa na domaćem terenu u pravoj golijadi poraženi su od Sesveta 4:3. Za domaće Fran Krištofić, Luka Liklin i Dorijan Jakupak odigrali su cijeli susret.

Zagrebovi juniori gostovali su kod Hrvatskog Dragovljca te su poraženi s 3:0. Za Zagreb je od 85. minute igrao naš Međimurec Martin Dodlek.

Juniori Rijeke konačno u kompletnom sastavu ugostili su prvoplasiranu Lokomotivu te slavili s 3:1. Za Rijeku su naši Međimurci Denis Bušnja i Jakov Pintarić odigrali cijeli susret. Dečki su bili jedni od ponajboljih igrača na terenu. Pintarić je u 75. minuti iz kornera asistirao Smolčiću za 2:0 dok je Bušnja je u 85. minuti zabio iz penala za 3:0 te poklonio sebi najljepši mogući poklon za rođendan

Juniori Varaždina stigli su do još jedne pobjede. Na gostovanju kod Rudeša slavili su s 1:0 te su na najbolji mogući način osvetili Rudešu za jesenski poraz. Fran CerovčecJozef Kuqi i Dominik Vrtarić odigrali su cijeli susret, Luka Mezga igrao je do 46. minute, Patrik Kirić do 90. minute dok je Edvin Bratuša cijeli susret odgledao s klupe za pričuve.