Momčad kola: 1. Međimurska liga

Puno zanimljivih utakmica gledali smo ovaj vikend na travnjacima 1. MNL.

U derbiju pred dvjestotinjak gledatelja sedmoplasirani Graničar (K) na domaćem terenu poražen je od trećeplasiranog Centrometala 5:2. Sedam pogodaka gledatelji su mogli vidjeti u Oporovcu u Hodošanu šest, a palovečki Dinamo okitio se naslovom prvaka 1.MNL.

Leonardo Malek: Svojim obranama u par izglednih prilika pripomogao svojoj ekipi da stigne do bitnog boda u borbi za opstanak.

Mihael Vlah: Polivalentni igrač koji jednako dobro može odigrati na poziciji stopera i u veznom redu. Odigrao jako dobru utakmicu, a tome je još pridodao i pogodak kojim je poveo svoju Mladost (SM) do već sedme uzastopne pobjede.

Goran Vugrinec: Kordinirao obranom Centrometala u visokoj pobjedi na gostovanju u Kotoribi, a tome još pridodao i dva pogotka.

Dominik Palfi: Pravi joker s klupe. Mučio se njegov Dinamo (P) dugo sa gostima iz Jurovca, no on je svojim ulaskom unio živost u njihovu igru. Pogotkom u 76. minuti poveo svoju ekipu do nove pobjede i zasluženog naslova prvaka.

Emanuel Šegović: Ovaj “nezgodni” krilni napadač opet je stvarao muke protivničkoj obrani, a efektnim pogotkom u 5. minuti donio svom Spartaku nova tri boda.

Leon Novak: Kapetanski predvodio svoju ekipu do pobjede u Kotoribi. Sjajnu utakmicu okrunio s dva pogotka.

Karlo Mlakar: Organizator napadačke igre svog Galeba. Odigrao jako dobru utakmicu koju je okrunio pogotkom.

Antonio Gudlin: Ovaj mladić odigrao je jako dobru utakmicu. S dva pogotka već u ranoj fazi utakmice donio Galebu vodstvo od 2:0 te ga poveo ka pobjedi.

Dario Nađ: Dario se ponovno našao u momčadi kola. Ovaj puta bio je nezaustavljiv za obranu Jedinstva (GM). S nova dva pogotka došao je do brojke od 22 te je trenutno prvi “topnik” 1.MNL.

Zoran Strahija: Ovaj napadač stalna je prijetnja za protivničku obranu. Odigrao jako dobru utakmica, no njegova dva pogotka bila su dovoljna tek za bod njegove ekipe.

Pono Pintarić: Mladić koji je jedna od najbitnijih karika u svojoj ekipi. Ovo kolo odigrao jako dobro te svojim pogotkom poveo svoju ekipu ka novoj pobjedi.