Najava 4. NL ČK-VŽ: U derbiju kola Mladost-Komet ugošćuje Nedelišće

Nakon prvog proljetnog kola ovaj vikend na redu je već drugo proljetno tj. 17. kolo Četvrte nogometne lige Čakovec – Varaždin. Koliko je liga napeta pokazuje podatak da jedanaestog i petog na tablici odvajaju tek 3 boda.

Derbi 17. kola igra se u Prelogu gdje Mladost-Komet ugošćuje Nedelišće. Domaćini u susret ulaze motivirani velikom gostujućom pobjedom od 4:2 protiv Međimurca, a gosti nakon što su na domaćem terenu srušili lidera prvenstva Varteks.

Susret će voditi sudačka trojka: Klarić, Horvat, Šupljika, a delegat je gospodin Ptiček. Dodajmo još da će domaćinima zbog 3 žuta kartona nedostajati Šimunić, te da je prvi susret ovih ekipa odigran 2. kolo u Nedelišću završio pobjedom domaćina 5:2.

Rudar će nakon vrlo vrijednog boda kod drugoplasirane Bednje ugostiti drugog varaždinskog predstavnika Nedeljanec. U prvom susretu ovih ekipa Rudar je slavio 2:0, te je favorit u ovom susretu na domaćem terenu.

U ovom susretu domaći trener Željko Domjanić zbog 3 žuta kartona neće moći računati na Šprajca i Petaka. Pravdu će dijeliti sudačka trojka: Vugrinec, Rohtek, Svetec, a delegat je gospodin Jambrović.

Omladinac (NSR) nakon poraza na gostovanju kod Jalžabeta ugostit će Međimurec, koji je u prvom kolu nezgodno poražen od Mladost-Kometa 4:2. Gosti će biti oslabljeni neigranjem jednog od svojih ponajboljih igrača Filipa Hrusteka koji će utakmicu propustiti zbog 3 žuta. Domaćini se i dalje nalaze na diobi zadnjeg mjesta s Novim Marofom te su im bodovi u ovom susretu itekako potrebni.

Prvi susret ovih protivnika završio je pobjedom Međimurca od 1:0. Suci utakmice su: Žganec, Felker, Mesarić, a delegat je gospodin Kušen.

Sloga (Č) nakon pobjede u prvom kolu na domaćem terenu protiv Novog Marofa, odlazi na teško gostovanje kod lidera prvenstva Varteksa. Zbog 3 žuta kartona za Slogu neće nastupiti jedan od ponajboljih igrača u prošlom kolu David Antonović.

U prvom susretu Varteks je slavio s visokih 5:0. Pravdu će dijeliti sudačka trojka: Bubek, Čižmešija, Novak, a delegat je gospodin Kolarić.

Polet(SMNM) nakon velike 5:0 pobjede protiv Dinama (D) na domaćem terenu dočekuje ekipu Dubravke – Zagorac. Poletovci će u ovu utakmicu ući oslabljeni neigranjem kapetana Nikole Barata, koji je sakupio 3 žuta kartona.

Prvi susret ovih ekipa završio je neriješenim rezultatom 2:2. Suci utakmice su: Pavlić, Vitez, Kobzinek, a delegat je gospodin Perko.

Pušćine će nakon poraza na gostovanju kod Nedeljanca probati doći do pobjede na domaćem terenu protiv Jalžabeta. Prvi susret ovih ekipa završio je pobjedom Pušćina, koje su apsolutni favorit u ovom susretu.

Pravdu će dijeliti sudačka trojka: Buden, Pintarić, Hrastić, a delegat je gospodin Sokač.

Dinamo(D) nakon poraza od Poleta (SMNM) gostuje kod posljedneplasiranog Novog Marofa. Prvi susret ovih ekipa prekinut je kod vodstva Dinama od 5:0 zbog udara groma, te je ovo prilika Domašinčanima da se vrate na pobjedničke staze.

Suci utakmice su: Škrobar, Jakovljev, Tuksar, a delegat je gospodin Kapeš.

Trenutna tablica 4.NL ČK-VŽ:

foto: NK Polet Sveti Martin na Muri