Najava 4.NL: Derbi Bednje i Poleta (SMNM), Pušćine dočekuju Varteks

U derbiju kola Bednja će u Beletenicu ugostiti lidera prvenstva Polet (SMNM). Domaćini su u relativno dobroj formi, a ovaj tjedan izborili su finale kupa. Puni su optimizma, rijetko gube bodove na svom terenu te će sigurno pokušati doći do pozitivnog rezultata.

Gosti su prošlo kolo sigurno riješili susjedski derbi, a već ih čeka novi ovaj tjedan. U ovaj susret ulaze kao favoriti te se nadaju pobjedi, očuvanju prvog mjesta i osveti domaćinima za jesenski poraz.

Pravdu će dijeliti sudačka trojka: Juras, Šupljika, Horvat, a delegat je gospodin Kuščer.

Nakon prolaska u finale kupa Nedelišće će u subotu na domaćem terenu ugostiti Podravinu. Pošto su već 5 kola bez pobjede pobjeda im je imperativ u ovom susretu i njome bi se održali u borbi za vrh tablice.

Susret će voditi sudačka trojka: Novosel, Rohtek, Svetec, a delegat je gospodin Melnjak.

Rudar će u Murskom Središću ugostiti posljednjeplasirani Novi Marof. “Laporniki” su prošli tjedan stradali u susjedskom derbiju te pobjedom žele isprati gorak okus iz tog susreta. Favoriti su u tom dvoboju, a sve osim pobjede za njih bi bilo veliko razočaranje.

Pravdu će dijeliti sudačka trojka: Pavlić, Pintarić, Hrastić, a delegat je gospodin Sokač.

U posljednjem subotnjem susretu Omladinac (NSR) ugostit će Mladost Komet. Domaćini su prošlo kolo u posljednjih desetak minuta ispustili dva pogotka prednosti i na kraju ostali bez bodova protiv Varteksa. Ne gube nadu u opstanak te se već u ovom susretu nadaju pozitivnom rezultatu.

Preložanima je ovo već drugo uzastopno gostovanje. Prošlo kolo slavili su u Ludbregu te puni motiva dolaze u Novo Selo Rok s željom u nove bodove.

Susret će voditi sudačka trojka: Dumančić, Jakovljev, Kolarić, a delegat je gospodin Mendaš.

Trenutna tablica 4.NL ČK-VŽ

U drugom međimurskom ogledu u nedjelju Međimurec će ugostiti Slogu (Č). Domaćini igraju iz kola u kolo sve bolje i mogu žaliti za propuštenim prilikama u prošlom kolu u kojem su mogli uzeti i sva tri boda. U ovaj susret ulaze s ulogom favorita te se nadaju pobjedi novoj pobjedi pred svojim navijačima.

Slogaši su prošlo kolo istorpedirali Jalžabet i time dokazali da su u dobroj formi posljednjih par kola. Na ovo teško gostovanje odlaze s željom u pozitivan rezultat.

Pravdu će dijeliti sudačka trojka: Žganec, Mihoci, Aldić, a delegat je gospodin Petek.

Dinamo iz Domašinca ovo kolo gostovat će u Jalžabetu. Prošlo kolo na krilima Stjepana Igreca svladali su Nedeljanec te u ovaj susret ulaze s željom u nove bodove. Dodajmo još da je prvi susret ovih ekipa završio pobjedom Dinama (D) 2:0.

Susret će voditi sudačka trojka: Turk, Čižmešija, Sukanec, a delegat je gospodin Perko.

Posljednji dvoboj ovog kola donosi nam ogled šestoplasiranih Pušćina i drugoplasiranog Varteksa. Pusčinćani su se pobjedom u Novom Marofu vratili na pobjedničke staze te će u ovom susretu pokušati otkinuti bodove favoriziranim gostima.

Varteksovci su prošlo kolo priredili pravu šok terapiju svim svojim navijačima. Gubili su 2:0 do 80. minute, no tada je Veldin Karić započeo, a Šenkiš i Šoštarić s dva pogotka zaključili veliki preokret za pobjedu od 4:2. Na nezgodno gostovanje u Pušćine dolaze po novu pobjedu, a nadaju se i kiksu Poleta (SMNM) protiv Bednje kojim bi preuzeli prvo mjesto tablice 4.NL ČK-VŽ.

Pravdu će dijeliti sudačka trojka: Babić, Šambar, Vitez, a delegat je gospodin Drvenkar.

foto: NK Polet (SMNM)/Facebook