Najava 4.NL: Pušćine dočekuju Bednju, Međimurec gostuje kod Varteksa

Sve utakmice posljednjeg kola 4.NL ČK-VŽ odigrat će se u subotu u 17:30.

Najviše pažnje privući će subotnji susret u Pušćinama gdje će domaće Pušćine ugostiti drugoplasiranu Bednju. Domaćini su se prošlo kolo uvjerljivom pobjedom u Murskom Središću vratili na pobjedničke staze. Zacementirali su peto mjesto, a u ovoj utakmici ganjaju pobjedu za oproštaj od domaće publike.

U Sračincu će gostovati Međimurec kod trećeplasiranog Varteksa. Igrači Međimurca prošli tjedan bez muke upisali su tri boda jer ekipa Novog Marofa nije došla na utakmicu. Ovo kolo očekuje ih teško gostovanje, no igrači trenera Jukića sigurno se neće predati te puni motiva odlaze na ovaj susret.

Omladinac će u Novom Selu Rok ugostiti ekipu Nedeljanca. Domaći su u tri utakmice upisali tri uzastopna poraza. Sigurno žele prekinuti taj niz te u ovaj susret ulaze s željom u pozitivan rezultat.

Mladost Komet u Prelogu će ugostiti ekipu Jalžabeta. Preložani su u dobrom nizu te su nakon rušenja drugoplasirane Bednje upisali bod na gostovanju u Nedeljancu. Žele nastaviti u pozitivnom nizu te se nadaju pobjedi za kraj sezone.

Trenutna tablica 4.NL ČK-VŽ

Nedelišće će gostovati kod posljednjeg Novog Marofa. Igrači Nedelišća već četiri kola ne znaju za pobjedu. Pravo je vrijeme za to, a sve osim toga bilo bi veliko iznenađenje.

Prvak lige Polet (SMNM) na proslavi naslova ugostit će čakovečku Slogu. Poletovci su prošlo kolo pokazali da ne popuštaju nikome. Sigurno žele još jednu pobjedu, a onda slijedi zaslužena fešta povodom proslave trećeg uzastopnog naslova prvaka 4.NL ČK-VŽ.

Slogaši su sjajan niz od sedam uzastopnih pobjeda prekinuli prošlo kolo minimalnim porazom na domaćem terenu. Osigurali su 11. mjesto, a ukoliko iznenade i stignu do pozitivnog rezultata bit će još bolje plasirani na ljestvici.

U pretposljednjem susretu zadnjeg kola Dinamo (D) će na svom privremenom domaćinskom terenu u Palovcu ugostiti ekipu Dubravke-Zagorac. Domašinčani su se prošlotjednom pobjedom nad Podravinom vratili na pobjedničke staze. Na njima žele i ostati te na najbolji mogući način zaključiti ovu sezonu.

Posljedni susret ove kola, a i ove sezone 4.NL ČK-VŽ odigrat će Rudar na gostovanju u Ludbregu kod Podravine. Laporniki su prošlotjednim porazom prekinuli niz od četiri utakmice bez poraza. Puni motiva odlaze na ovo gostovanje s željom u pozitivan rezultat za kraj ove sezone.