Najava 4.NL: Tri međimurska derbija, Mladost (SM) dočekuje Ivančicu, a Omladinac (NSR) gostuje u Turčinu

Ovaj vikend na rasporedu je već četvrto kolo 4.NL ČK-VŽ. U ovom kolu očekuju nas tri međimurska derbija. U prvom od dva subotnja međimurska derbija u Palovcu će ekipa Dinama ugostiti ekipu Međimurca iz Dunjkovec/Pretetinca.

Domaćini su fantastično ušli u sezonu, a u tri kola osvojili su sedam bodova posebno vrijedni stigli su prošlo kolo pobjedom u Nedelišću. Jedino što im je malo pokvarilo planove je jučerašnje ispadanje iz Međimurskog kupa od cirkovljanskog Naprijeda. Sada ih očekuje nova utakmica protiv vodeće momčadi lige, no oni se sigurno neće predati te vjeruju u pozitivan rezultat.

Gosti su opravdali ulogu glavnog favorita za osvajanje lige te su furiozno krenuli u prvenstvo i osvojili maksimalnih devet bodova. Prošlo kolo visokom pobjedom iskupili su se svojim navijačima za rano ispadanje u kupu te se okreću novoj utakmici. Očekuje ih zahtjevno gostovanje, na kojem im je cilj ostati neporažen i zadržati prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici.

Pravdu će dijeliti sudačka trojka: Babić, Novak, Filipić a delegat je gospodin Perko.

U drugom međimurskom derbiju u Prelogu domaća Mladost Komet ugostit će ekipu Nedelišća. Preložani su nakon šokantnog poraza u kupu od Bratstva (SV), na domaćem terenu slavili 2:1 te su stigli do prve prvenstvene pobjede. Ovo kolo očekuje ih još jedan međimurski derbi u kojem su ponovno domaćini te maksimalno motivirani ulaze u ovaj susret s željom u pozitivan rezultat.

Gosti iz Nedelišća prošlo kolo doživjeli su prvi ovosezonski poraz i to na domaćem terenu kojemu je vjerojatno kumovao i gust raspored. Sada je na njima da se iskupe svojim navijačima te da u Prelogu pokažu pravu igru, a onda će ih i rezultat nagraditi.

Susret će voditi sudačka trojka: Novosel, Šambar, Rog, a delegat je gospodin Kolarić.

Prvi nedjeljni susret bit će još jedan međimurski derbi u kojem će u Domašincu domaći Dinamo u “reprizi” srijedašnjeg kup dvoboja ugostiti ekipu Sloge (Č). Domaćini su u prva tri kola unatoč dobrim igrim protiv jakih protivnika još uvijek bez bodova. Raspoloženje u ekipi podigli su plasmanom u osminu finala Međimurskog kupa te se nadaju da će u nedjelju ponoviti jučerašnju izvedbu i još jednom slaviti protiv svog protivnika.

Slogaši su nakon dva uvodna poraza, svoj kadar ojačali vraterem Furuyom koji se odmah isplatio te je uvelike doprinjeo prvim prvenstvenim bodovima. Ovo će im biti druga utakmica u samo par dana protiv ovog protivnika te se nadaju da će uz dobru igru upisati pozitivan rezultat.

Pravdu će dijeliti sudačka trojka: Škrobar, Šupljika, Mesarić a delegat je gospodin Namjesnik.

Mladost će u Svetoj Mariji ugostiti ekipu Ivančice iz Ivanca. Svetomarčani su nakon četiri boda u uvodna dva kola, prošlo kolo u Prelogu pretrpjeli prvi prvenstveni poraz. Ovo kolo očekuje ih domaća utakmica protiv još uvijek neporaženog protivnika te se nadaju da će baš oni prvi ove sezone pobjediti Ivančicu.

Susret će voditi sudačka trojka: Kramar, Pintarić, Cepanec, a delegat je gospodin Modlic.

Omladinac (NSR) ovo kolo gostuje u Turčinu kod ekipe Dubravke-Zagorac. Ekipa iz Novog Sela Rok uz ekipu iz Domašinca jedina je koja još nema osvojeni bod u ligi. Nadaju se da je ovo kolo vrijeme za prekid niza poraza te u Turčin odlaze maksimalno motivirani s željom u pozitivan rezultat.

Pravdu će dijeliti sudačka trojka: Klarić, Čižmešija, Čurila, a delegat je gospodin Kramar.

foto: NK Nedelišće