Nova pojačanja u redovima Poleta (SMNM)

Seniorska momčad ovih dana ojačala se s nekoliko novih karika kako bi mogla što uspješnije ploviti 3. HNL – Sjever. Poletu se priključio defenzivac Marin Fadić te dva stručnjaka koja će pojačati stručni stožer, fizioterapeut Darjan Tomašić i trener vratara Dario Kos.

22-godišnji Fadić dolazi iz drugoligaša NK Međimurje, a pravo nastupa imat će nakon rješavanja sve potrebne dokumentacije vezane uz transfer igrača. Nadamo se da će pravo nastupa imati već u idućem kolu kad na domaćem terenu dočekujemo NK Virovitica.

Jedna od novosti u klubu je dovođenje stručnog i licenciranog trenera vratara koji trenutno i radi u ŠN Varaždin. Riječ je o Dario Kosu, on će osim s golmanima seniorske momčadi (Dino Jambres i Mišel Horvat) intenzivno raditi i s Nikom Perčićem. Osim njih Dario će jednom tjedno trenirati i sve vratare svih mlađih uzrasnih kategorija naše Škole nogometa.

Na domaćoj derbi utakmici protiv NK Rudar (Mursko Središće) i pobjedi 4:0 od klupe se nakon više od 30 godina oprostio naš fizioterapeut Dragutin Kralj. Umjesto njega, ulogu fizioterapeuta obavljat će Darjan Tomašić iz Varaždina. Darjan je prije dolaska u NK Polet bio fizioterapeut u NK Varteks iz Varaždina, u NK Slaven Belupo iz Koprivnice, pa u NK Varaždin da bi se početkom ove sezone pridružio nama u NK Polet.

Dovođenjem trenera vratara i fizioterapeuta u klubu su opet napravili stepenicu više, stepenicu koja je itekako potrebna u višem rangu natjecanja.

foto i tekst: Polet (SMNM)