[FOTO] Bravo cure! 15 malih “Zrinskica” na završnom kampu HRS-a

Nakon četiri turnusa po šest dana i više od 500 mladih igračica i igrača Kamp HRS-a za 2019. godinu je završen.

Brojem sudionica i sudionika bio je na nivou prošlogodišnjeg koji je pak bio rekordan od kada se održava u Zadru. Svi rezervirani kapaciteti bili su gotovo u potpunosti popunjeni, a ove godine smo imali po prvi puta i liste čekanja za određene turnuse zbog velikog interesa. 

Uvjeti za treniranje u sportskim dvoranama ‘Bili Brig’ i ‘Mocire’ bili su vrlo dobri kao i na vanjskom terenu uz Omladinski hostel u Zadru. U kampu su nas posjetili proslavljeni hrvatski rukometni reprezentativci Ivan Stevanović i Mario Kelentrić koji su sve sudionike upoznali sa svojim rukometnim počecima i sportskoj karijeri. Filip Ivić, hrvatski reprezentativni vratar, također je posjetio kamp Hrvatskog rukometnog saveza pa možemo slobodno reći da su golmani bili na visini svoga zadatka ove godine u Zadru. 

Na završnom kampu HRS-a sudjelovalo je 15 igračica iz čakovečkog prvoligaša.

Prve su na redu bile igračice 2004. i 2005. godišta, a u toj kategoriji Zrinski je imao četiri predstavnice – Karlu Zanjko, Lauru Radek, Janu Markulinčić i Anju Balent.

U istom terminu bile su igračice 2006. i 2007. godišta te 2008. i 2009. godišta.

U 2006/2007. godištu tu su bile sestre Gabrijela i Viktorija Novak, Katja Dania, Nika Marciuš, Barbara Sklepić i Hana Vidović.

Kod onih najmlađih, Zrinski je imao pet igračica. Ela Blagus, Kristina Goričanec, Simona Rubin, Marta Doležaj i Nela Vrban predstavljale su čakovečki klub u Zadru.

Kamp HRS-a u Zadru ispunio je sva očekivanja. Cure su našle nove prijateljice, a najteže im je pao dan kada su morale ići svojim kućama.

Slobodno se može reći da Zrinski čeka svjetla rukometna budućnost.

foto: Kamp HRS-a