Centrometal poražen u Rijeci

Odbojkaši Centrometala gostovali su kod drugoplasirane momčadi hrvatskog prvenstva Rijeke. Već treći međusobni susret ove jeseni.

U prvenstvenoj utakmici u Nedelišću Rijeka je sretno i spretno izvukla pobjedu. No desetak dana kasnije Centrometal je glatkom pobjedom izborio plasman u polufinale Kupa Hrvatske.

Na početku utakmice Centrometal je poveo 4:2. No potom je dominirala Rijeka, sve im je polazilo za rukom i kao rezultat toga je 25:13. Kao da je Centrometalu trebalu dugo vremena da uđe u igru.

Drugi set poveo je Centrometal 9:7. Rijeka je to okrenula u 12:8, no nerješeno je već kod 15:15. Zatim je Centrometal bio bolji i kao rezultat svega došli su pred osvajanje seta. Vodili su 23:20. Nakon promjene na servis dolazi bivši igrač Centrometala Bogdanović i opet servisima donosi preokret. Dva diretna poena, plus još dva uhvaćena tako da nije bio moguć dobar napad i završilo je 25:23 za Rijeku.

Nije Centrometal posustao. Vodio je u trećem setu 10:7, zadnja prednost 13:12. U završnicu je Rijeka ušla sa 22:20 i to realizirala sa 25:21.

Na kraju 3:0 iako je bio dojam da je Centrometal mogao izvući više. Ovo je bila njihova zadnja prvenstvena utakmica u 2018. godini.

Trenutno su na petom mjestu na tablici. Ako se uzme u obzir i polufinale Kupa Hrvatske dobra polusezona.