Hrvatski kup: Stela i Paula gostuju kod Nikoline

U četvrtini finala hrvatskog kupa za žene danas će od 19 sati snage odmjeriti dvije najbolje momčadi u Hrvatskoj, Podravka i Lokomotiva.

Podravka je do četvrtine finala došla pobjedama nad Baranjom i Sesvetama dok su Lokosice ovaj dio natjecanja izborile pobjedama nad Viroviticom i Murvicom.

U prvenstvu je odigrano 21. kolo, a vodeća je Lokomotiva sa 21 pobjedom. Podravka ima 20 pobjeda, a jedini poraz doživjele su u Zagrebu protiv Lokomotive.

U prvom susretu ove sezone, Lokomotiva je s 24:22 pobijedila Podravku, a Zagrepčanke je sa sedam pogodaka predvodila Stela Posavec.

“U srijedu nas čeka novi, veliki izazov protiv ekipe Podravke. Budući da se radi o jednom kvalitetnom i europskom klubu, jasno nam da će to biti zahtjevna utakmica s puno borbe i trčanja na obje strane. Iako je u posljednjem susretu Lokomotiva izvukla pobjedu i pozitivan rezultat, ovaj put će nam trebati puno više snage i koncentracije jer će Podravci sigurno dodatan vjetar u leđa dati domaći teren i publika. Motivacije i volje ne nedostaje i zato očekujemo jednu kvalitetnu utakmicu te borbu za odlazak na finale kupa”, kazala nam je Stela uoči današnjeg susreta.

Nikolina Zadravec vrlo je bitan kotačić u ekipi Podravke, a ove sezone minutažu dijeli sa iskusnom Anom Turk.

“Igramo četvrtfinale kupa Hrvatske s Lokomotivom. Ne podcjenjujući ostale ekipe, ali u ovoj utakmici najvjerojatnije će se dobiti i novi osvajač kupa. Bit će to jedna izuzetno teška utakmica. Lokomotiva je kvalitetna ekipa, sa vrhunskim trenerom. Očekujem jednu tešku utakmicu, veliku borbu, a prednost će imati ona ekipa koja se nametne od prve minute. Igramo doma, pred domaćom publikom što je jedan dodatan vjetar u leđa. Atmosfera u ekipi je odlična, sve smo zdrave i spremne za današnji susret”, utakmicu najavljuje Nikolina Zadravec.

Mi kao Međimurci, možemo i moramo biti izuzetno ponosni što čak tri naše rukometašice igraju u najboljim hrvatskim klubovima.

Našim Strahoninčarkama želimo puno sreće u današnjem susretu.