Mladi košarkaši Međimurja među 8 najboljih ekipa u Hrvatskoj

KK Međimurje je poznato odličnom radom u mlađim dobnim kategorijama.

Ove sezone u kategoriji U17 (dječaci rođeni 2002. i mlađi) ostvaren je veliki uspjeh nakon razigravanja uz plasman na državno natjecanje Kup Regija. Razigravanje koje se igralo u regiji Sjever (Bjelovarsko – bilogorska, Virovitičko – podravska, Koprivničko – križevačka, Varaždinska i Međimurska županija)  sa šest pobjeda iz isto toliko utakmica, izboren je odličan rezultat i plasman među osam najboljih ekipa na nivou Hrvatske u ovoj kategoriji.

Izvučeni su parovi prvih utakmica koje se igraju 19. i 20. travnja:
KK Hermes Analitica Zagreb – HAKK Mladost Zagreb
KK ABC Zadar – KK Vindija Varaždin
KK Međimurje – KK Ribola Kaštela
KK FSV Rijeka – KK Brod Sl. Brod

KK Međimurje utakmicu protiv ekipe KK Ribola Kaštela igra u subotu 20. travnja s početkom u 17:30 u dvorani 1. OŠ Čakovec. Kako se radi o kup natjecanju prva utakmica je eliminacijska, u slučaju prolaska pobjednik stječe pravo nastupa u borbi za medalju i jedno od prva tri mjesta na finalnom turniru.

Ekipu KK Međimurje U17 čine: Luka Bartolić, Dino Mićanović, Jan Jančec, Matko Legen, Matija Herman, Karlo Petričević, Luka Magdalenić, Rajan Šartaj, Mihael Solar, Vedran Gašparić, Franjo Kranjčec i Ivano Čajić. Treneri koji rade sa kategorijama U15 i U17 su Milan Bošnjak i Igor Čajić.

Dečkima želimo puno sreće i što bolji plasman na natjecanjima!