Mladi nogometaši ŠN Međimurec/Sloboda gostovali kod NK Osijek

Mladi nogometaši Škole nogometa Međimurec/Sloboda proteklog su vikenda gostovali u Osijeku gdje su odigrali utakmice protiv NK Osijek te NK Grafičar Vodovod. U ime Škole nogometa poruku zahvale uputio je predsjednik Samir Kozar.

Zajednička fotografija

Poruku zahvale prenosimo u cijelosti.

U ime cijele ŠN Međimurec/Sloboda, svih igrača, trenera, roditelja i uprave, želim uputiti par riječi zahvale NK Osijeku, gospodinu Ivici Vranješu koji je bio naš domaćin i lijepo nas ugostio te omogučio da se za vrijeme boravka u Osijeku osjećamo kao kod kuće.

Riječi zahvale upućujem i gospodinu Draženu Hlišću na svesrdnoj pomoći u organizaciji i suradnji te općini Nedeliišće koja prepoznaje naš rad s djecom. Hvala svima koji su na bilo koji način doprinjeli u realizaciji ovog putovanja. Zbog ovakvih događaja i susreta i postoji sport.

Zajednička fotografija (NK Grafičar Vodovod)

Nadam se da su naši dečki stekli jedno novo i pozitivno iskustvo u nogometnom i društvenom smislu te da će svim našim igračima ovaj susret ostati u lijepom sjećanju. NK Osijeku želim da i dalje bude predvodnik izvrsnosti u radu s klincima! Idemo dalje samo jako ili nikako!

Samir Kozar, Ivica Vranješ, Marko Vidović, Mišel Logožar

Predsjednik ŠN Međimurec/Sloboda, Kozar Samir.