Munivrana:”Na našem stadionu nikoga se ne bojimo”

U našem drugoligašu trenutno nije dobra situacija jer su nogometaši trenera Matije Kristića s dva vezana poraza pali na posljednje mjesto Druge HNL.

Međimurje je nakon 15 odigranih utakmica posljednje na ljestvici

U sutrašnjoj utakmici Međimurje mora tražiti pobjedu protiv prvoplasiranog Šibenika.

Prije manje od mjesec dana Međimurci su u prijateljskom dvoboju u Šibeniku svladali domaćina 2:1. Tamo su prikazali vrlo dobru igru koja bi im za sutrašnju utakmicu trebala biti pokazatelj kako igrati protiv lidera Druge HNL.

U kadar se najverojatnije vraća Martin Pajić dok trener Kristić za sutrašnju utakmicu ne može računati na Fadića, Režića i Pataftu.

8. rujna 2018. godine Međimurje je u Šibeniku imalo vodstvo 2:0, a tada su za Međimurce pogotke postigli Marciuš i Munivrana. Nažalost, naši nogometaši nišu izdržali pritisak Šibenčana te domaćini dolaze do poravnanja u 92. minuti utakmice.

“Svi smo svjesni situacije u kojoj se nalazimo i idemo 100% na treninzima kako bi što prije popravili ovu situaciju. Dolazi nam jaki protivnik, ali na našem terenu uz pomoć publike nikog se ne bojimo”, kazao je Munivrana, strijelac u prvoj utakmici sa Šibenikom.

Sutrašnja utakmica igra se pod reflektorima čakovečkog stadiona, a susret počinje u 20 sati. Ukoliko nećete biti na stadionu susret možete pratiti uživo na HNTV-u.