Najava 2. MNL – B: Srijeda rezervirana za prvenstvene susrete

6. kolo 2. Međimurske lige – skupina B na rasporedu je u srijedu s početkom u 17 sati.

Bratstvo (SV) – Sloboda (M)

Bratstvo na domaćem terenu dočekuje Slobodu iz Mihovljana. Bratstvo je u posljednjoj dramatičnoj utakmici pobijedilo i upisalo nove bodove. Sloboda je doživjela iznenađujući poraz. Hoće li Bratstvo održati dobru formu ili je vrijeme da Sloboda proigra?

Hajduk (B) – Strahoninec

Hajduk je pripremio momčad i u posljednjem kolu upisao prve bodove. Strahoninec pada u igri zadnje dvije utakmice te su skupili samo 1 bod. Strahoninec treba pobjedu za podizanje igre i samopouzdanja, no može li ih Hajduk iznenaditi?

Zasadbreg 77 – Sokol

Zasadbreg u goste dolazi Sokolu. Obje momčadi su dobro krenule u sezonu. Zasadbreg 77 je u posljednjem kolu remizirao u Strahonincu, dok je Sokol deklasirao Omladinca. Borba za nove bodove, očekuje nas već u srijedu.

Omladinac (M) – Venera PMP

Nakon pobjede nad Hajdukom, Venera ide u goste Omladincu. Venera PMP je u naletu dobrih rezultata, a isto očekuje već ove srijede. Mačkovec ima težak zadatak, ali ne i nemoguć.

Hajduk (Š) – Budućnost (M)

Dvije dobre momčadi koje su skupile dosta bodova u dosadašnjem djelu sezone. Hajduk još pamti poraz od Venere PMP, dok Budućnost pamti pobjedu i nova tri boda. U Štrukovcu, Hajduk se želi vratiti pobjedama, no hoće li Budućnost to dopustiti?

Pobjeda – Donji Koncovčak

Utakmica u kojoj je sve moguće. Pobjeda se treba probuditi i početi skupljati bodove, ali Donji Koncovčak također želi ta tri boda. Napeta utakmica s neizvjesnim krajem.

Sloboda (S) – Mura

Dvije ekipe s donjeg djela tablice koje polako skupljaju bodove. Vrijeme je da ubace u višu brzinu i zaigraju najbolje što mogu i znaju. Sloboda ima prednost domaćeg terena, ali Mura je opasan protivnik.

Mali Mihaljevec – Vučetinec

Mali Mihaljevec se odmorio ovog vikenda i nestrpljivo očekuje ovu utakmicu. Vučetinec je u dramatičnoj utakmici s Bratstvom ipak doživio poraz i želi se vratiti pobjedama. Momčadi su spremne i željno isčekuju srijedu.