Najava 4.NL: Derbi Dinama (D) i Međimurca, probuđene Pušćine gostuju u Prelogu

Zanimljiv vikend je pred vratima.

Derbi kola odigrat će se u nedjelju u Palovcu gdje će na svom privremenom domaćinskom terenu Dinamo (D) ugostiti Međimurec. Domaćini su u naletu, na krilima sjajnog Igreca redaju pobjede te su sada već na jako dobro sedmom mjestu prvenstvene tablice. U ovaj susret ulaze maksimalno motivirani s željom u nastavak pozitivnog niza rezultata.

Gosti su nakon dobrih rezultata, prošlo kolo pomalo iznenađujuće izgubili bodove na domaćem terenu. Na ovo gostovanje odlaze isprati gorak okus od prošlotjednog poraza te se nadaju povratku na pobjedničke staze.

Pravdu će dijeliti sudačka trojka: Velđi, Felker, Čurila, a delegat je gospodin Jambrović.

U prvom subotnjem susretu ovog kola Omladinac (NSR) gostovat će u Ludbregu kod Podravine. Ekipe trenera Danijela Štefulja iz kola u kolo igra sve bolje i bolje. Puni motiva odlaze na ovo teško gostovanje te se nadaju pozitivnom rezultatu.

Susret će voditi sudačka trojka: Klarić, Novak, Aldić, a delegat je gospodin Panić.

Mladost Komet na domaćem terenu ugostit će Pušćine. Preložani su u jako dobroj formi i već par kola ne znaju za poraz. Na domaćem terenu rijetko gube bodove te se nadaju nastavku tog trenda.

S druge strane Puščinćani su konačno uhvatili ritam te su u prošlom kolu potvrdili svoju kvalitetu pobjedom nad drugoplasiranim Varteksom. Ohrabreni tom pobjedom idu u Prelog po treću pobjedu u nizu.

Pravdu će dijeliti sudačka trojka: Bubek, I.Horvat, Šupljika, a delegat je gospodin Kapeš.

Trenutna tablica 4.NL ČK-VŽ

S druge strane “Laporniki” su se prošlo kolo iskalili na posljednjem Novom Marofu te ga ispratili s čak sedam pogodaka u mreži. Na ovo teško gostovanje odlaze s željom u iznenađenje i pozitivan rezultat.

Pretposljednji subotnji susret donosi nam sraz između već spomenutog Varteksa i Rudara. Domaći su prošlo kolo drugi puta pokleknuli i ostale bez bodova u proljetnom dijelu sezone. Puni želje i motiva Bumbari trenera Želimira Orehovca traže pobjedu i povratak na pobjedničke staze.

Susret će voditi sudačka trojka: Škrobar, Tuksar, Mesarić, a delegat je gospodin Peček.

Posljednji subotnji odigrat će se u Svetom Martinu na Muri gdje će domaći Polet ugostiti Nedeljanec. Poletovci su prošlo kolo prosuli bodove u derbiju kod Bednje, no svejedno su i dalje vodeća momčad lige. U ovaj susret ulaze kao favoriti s željom u nova tri boda i očuvanjem prvog mjesta.

Pravdu će dijeliti sudačka trojka: J.Horvat, Šambar, Šantalab, a delegat je gospodin Kolarić.

Posljednji dvoboj ovog kola odigrat će u nedjelju u svom standardnom jutarnjem terminu Sloga (Č) i Nedelišće. Slogaši su jako dobrim igrama u posljednje vrijeme stigli do sada već respektabilnog 12. mjesta s 30 osvojenih bodova. Nakon prošlotjedne pobjede protiv Međimurca nadaju se još jednom iznenađenju i pozitivnom rezultatu i u ovom susretu.

S druge strane gosti iz Nedelišća prošlo kolo vratili su se na pobjedničke staze. Nadaju se i ostanku na njima te novoj pobjedi na ovom gostovanju.

Pravdu će dijeliti sudačka trojka: Buden, Vitez, Hrastić, a delegat je gospodin Hozjak.

foto: NK Pušćine/Facebook