Nikola Pokrivač:”Svaka čast svim igračima Dinama koji su zaigrali ove sezone”

Rezultat sada možda i djeluje kao da se u Lisabonu igralo na jedan gol, ali meni to nije izgledalo tako. Dinamo je djelovao dobro, a vjerujte nije lako igrati protiv takve momčadi na Luzu, kazao je Nikola Pokrivač za 24 sata.

Utakmica je otišla u drugom smjeru nakon pogotka Jonasa. Da, malo mu je lopta i prešla ‘preko noge’, ali Jonas je tu sve sjajno napravio. Prvo primio loptu vanjskom, pa se lijepo snašao i šutirao.

Kažem, Dinamo je imao svojih prigoda, Gavranović onu početkom produžetaka, pa kasnije i onaj zicer Gojaka.. Uh, da su tu modri zabili, Dinamo bi išao dalje. A sve je bilo gotovo poslije isključenja Stojanovića, tu više nije bilo nikakve šanse za povratak.

Toliko smo dugo svi čekali na ovakav europski rezultat, svaka čast svim igračima koji su zaigrali za Dinamo ove sezone, kao i stručnom stožeru Nenada Bjelice, mislim kako u Maksimiru svi skupa na ovu momčad mogu biti jako ponosni.

Hej, pa Dinamo je ispao od Benfice, jako kvalitetne i iskusne momčadi, jednog od favorita za osvajanje ovog natjecanja. No žalim, osjećam da je Dinamo mogao izvući više, donose 24 sata.

Autor: Nikola Pokrivač

Izdavač: 24 sata