Veliki uspjeh! Centrometal u polufinalu doigravanja

Pobjeda odbojkaša Centrometala u Osijeku dovela je u Aton dvjestotinjak gledatelja sa nadom da domaći odbojkaši mogu do polufinala doigravanja za prvaka Hrvatske.

Nakon 114 minuta lavovske borbe, naši odbojkaši s 3:2 svladali su Mursu.

Prvi i drugi set naši odbojkaši odigrali su gotovo savršeno. U prvom setu rezultat je bio 25:20 dok su drugi set dobili 25:18.

Nakon vodstva Centrometala od 2:0 bude se Osječani i izjednačuju rezultat na 2:2.

Centrometalovci su bili svjesni da je u petom setu sad ovo igra na sve ili ništa jer je teško bilo očekivati još jednu pobjedu u Osijeku. Nevjerojatno je koju su domaći podršku dobili od publike početkom petog seta. Nakon prvog poena i dva servisa Ivančića domaći su poveli 3:0. Dalje ih je nosila publika. Doslovno nosila. Na promjeni strana je 8:4. Kad je prednost otišla na 11:4 bilo je jasno da je pobjeda tu. Završilo je 15:7 općim veseljem u dvorani.

Ako se podsjetimo da je momčad ušla i u polufinale Kupa Hrvatske to ovu sezonu čini posebnom. Poglavito jer prognoze uoči sezone nisu tome bile nimalo sklone.

Loša je stvar da će Centrometal i u polufinalu doigravanja igrati protiv zagrebačke Mladosti, nesporno trenutno najbolje hrvatske momčadi. Prva utakmica igra se narednog vikenda u Zagrebu, uzvrat je u srijedu 27. ožujka u Nedelišću.

Centrometal : Pribanić, Vincek, Ivančić, Juras, Vedran David, Hrvoje i Ivan Novak, Palinkaš, Vuk, Zelenika, Pleh, Kovačić, Lesinger (trener Siniša Novak)