2. HNL: Međimurje pri samom vrhu prvenstvene ljestvice

Devet odigranih utakmica je iza nogometaša Međimurja, a do sada su uspjeli osvojiti 15 bodova. Imaju najbolji napad lige s 18 postignutih pogodaka, a uz to su i primili najviše te je vratar Jesenović do sada 20 puta vadio loptu iz vlastite mreže.

Trener Vincetić prije početka prvenstva najavio je pohod na prvu ligu, a istog stava je i danas. Međimurje je u devet odigranih susreta četvrta momčad lige, a ako ne računamo Osijek II, drže treću poziciju. Osvojili su respektabilnih 15 bodova s četiri pobjede i tri remija. Dva teška poraza (6:0, 4:1) doživjeli su na gostovanjima, dok je SRC Mladost trenutno neosvojiva tvrđava.

SofaScore

U momčadi Međimurja najviše se ističe napadačka trojka – Mijić, Igrec i Marcijuš. Prva dvojica postigla su po pet pogodaka, a Marcijuš je za sada na jednom uz nekoliko asistencija.

Iako je primio najviše pogodaka u ligu, Jesenović je u nekoliko susreta obranio par ključnih lopti, a ističe se po puno obranjenih “zicera”.

Do kraja polusezone Međimurje mora odigrati još osam susreta. Prijelazni rok traje do 18. listopada, a trener Vincetić najavio je još dolazaka, ali i odlazaka iz kluba.

U prodaju su puštene i godišnje ulaznice (500 kuna) koje možete nabaviti u prostorijama kluba svakog radnog dana od 8-15 sati.

foto: HNK Orijent 1919