2. HNL: Međimurju bod u susretu s Dubravom

Pod svijetlima reflektora, ali i pred praznim tribinama igrao se susret 3. kola između Međimurja i Dubrave Tim Kabel. U vrlo dinamičnoj utakmici koja je ponudila mnogo toga, postignuto je četiri pogodaka, promašen je jedan kazneni udarac, a za pravi ugođaj jedino je falila publika na tribinama. Krajnji rezultat susreta bio je 2:2, a za pobjedom mogu žaliti obje momčadi.

U odnosu na prethodnu utakmicu, trener Vincetić nije mogao računati na ozljeđene Hajdinjaka i Brckovića, a u sastav se vratio kartonirani Knezović.

Iako su prvu priliku imali gosti, Međimurje je sve do 40. minute imalo utakmicu pod kontrolom. Nakon sjajnih akcija postigli su i dva pogotka.

Prvo je u 8. minuti prizemnu loptu u kazneni prostor ubacio Vidović za Igreca koji odmah iz prve pogađa za 1:0. Samo sedam minuta kasnije, na semaforu je 2:0, a ovog puta Igrec je asistirao Mijiću za drugi pogodak u prvenstvu.

Pred kraj prvog dijela odvila se prava drama na čakovečkom stadionu. U 42. minuti Mudražija smanjuje rezultat na 2:1, a priliku za poravnanje imao je Juranović iz kaznenog udarca, ali njegov udarac završio je iznad domaćih vrata.

U drugi dio Međimurje ulazi s četiri nova igrača – umjesto Zanjka, Knezovića, Vidovića i Maricuša u igru su ušli Palić, Mamić, Jakupak i Glavina.

U 59. minuti gosti ponovno imaju kazneni udarac, a ovog puta precizan je bio Mudražija, jedan od najboljih igrača na terenu.

U 74. Međimurje je kreiralo sjajnu priliku, ali prekinuo ju je glavni sudac, dosudivši prekršaj u napadu na čuđenje domaćih igrača. U posljednjih 15 minuta sjevale su prilike s obje strane. Kod domaćih Jesenović je nekoliko puta sjajno reagirao, dok su domaći gađali van okvira.

Pred sam kraj susreta Glavina je zaprijetio s 30 metara, ali taj udarac ukrotio je gostujući vratar.

Na kraju podjela bodova na SRC-u Mladost, a Međimurje priliku za prvu pobjedu ima u srijedu u večernejm susretu protiv Rudeša.

Treba napomenuti kako je po prvi puta za domaće na klupi za pričuve bio 16 – godišnji Petar Ratajec iz Vratišinca.

Međimurje: Jesenović, Hranilović, Zanjko, Mijić, Marcijuš, Vidović, Igrec, Mamić, Havelka, Knezović