Naj pregledanije

2. Međimurska liga – skupina B: Općinski derbi u Malom Mihaljevcu, vodeća Venera ugošćuje Plave

Mali Mihaljevec – Zasadbreg 77

Stari protivnici se opet susreću i to u vječnom derbiju iz kojeg će pobjednici izađi kao pravi heroji. Teška utakmica odigrala se i u jesenskom djelu, a završila je remijem 3:3. Mali Mihaljevec je izgubio u zadnjem kolu i potvrdio svoju ne baš najbolju formu, a to je prilika za Zasadbreg 77 koji može odnjeti sva tri boda u ovoj utakmici. Zasadbreg 77 se ravnopravno držao u utakmici s puno težim protivnikom pa je moguća i njihova pobjeda ove nedjelje.

Vučetinec – Omladinac (M)

Vučetinec je opasan protivnik koji zna izvuči bodove i iz najteže utakmice što su dokazali i u posljednjem kolu. Remizirali su, ali i to je dobar rezultat nakon duge stanke. Omladincu je odmor koristio te su odlično krenuli u nastavak sezone i to s pobjedom. Ove dvije momčadi međusobno su ravnopravni protivnici gdje je u prvoj utakmici slavio Vučetinec, ali prema posljednjim rezultatima, uzvratnu utakmicu bi mogao dobiti Omladinac. Teška utakmica u kojoj će se borba voditi do posljednjeg sučevog zvižduka.

Sloboda (M) – Hajduk (Š)

Posljednje kolo je za obje momčadi bio ispit nakon novih pojačanja i nove taktike za nastavak sezone. Remizirale su obje momčadi, a njihov međusobni sraz čeka nas već ovog vikenda. U prvoj utakmici slavio je Hajduk, no možda više nema one euforije i elana s početka sezone pa je to prilika Slobodi da upiše nove bodove. Hajduk je opasan protivnik s dobrim obrambenim snagama koje Sloboda mora probiti ukoliko želi doći do bodova.

Strahoninec – Pobjeda

Remiji su bili u znaku posljednjeg kola, pa tako i za ove dvije momčadi. Strahonincu se dogodila lošija utakmica, no vrijeme je da se posloži nova taktika, proigra cijela momčad i da se krene u napad na prvo mjesto na tablici. Pobjeda igra čvrsto i marljivo skuplja bodove. Drže se zlatne sredine, ali su izuzetno neugodan protivnik i teško ih je savladati i probiti se do gola. Tijesnom pobjedom s početka sezone, može se pohvaliti Strahoninec što im daje prednost uz domaći teren, no Pobjeda želi bodove koje može osvojiti jedino ako uspije probiti čvrstu obranu Strahoninca.

Sokol – Sloboda (S)

Napete i teške utakmice iz kojih su svaki uzeli po bod odigrali su u posljednjem kolu. Sokol je u jesenskoj utakmici upisao tri boda, ali Slobodina igra je puno napredovala i poboljšala se od onda. Prednost Sokola je napad, ali mana im je obrana, dok je Slobodina prednost obrana, a napad im je mana. Zanimljiva utakmica u kojoj je svaki rasplet moguć pa čak i da ponovo svatko kući ode s bodom.

Venera PMP – Plavi

Venera PMP igra sigurno, odlučno i čvrsto te ih je užitak gledati kako vladaju nogometnim terenom. Učvrstili su svoje prvo mjesto i teško da će ih netko maknuti s trona. Pred njima je još jedna rutinska utakmica, a protivnici su im Plavi. Plavi su u posljednjem kolu odigrali tešku utakmicu u kojoj su primili, ali i dali puno golova. U jesenskom djelu su izvukli bod protiv Venere PMP pa se nadaju ponavljanju tog rezultata.

Budućnost (M) – Mura

Budućnost je u gornjem djelu tablice i izvukli su bod u posljednjem kolu, no u ovom kolu bi ih trebala propasti lakša utakmica iz koje bi trebali izaći kao pobjednici. U prvoj utakmicu su bili uvjerljivi pobjednici te su savladali Muru s pet pogodaka. Mura je i dalje na začelju tablice i još uvijek se nada novim bodovima i boljem rangu, no igra im ne ide u prilog, a ni teški protivnici koji su pred njima.

Bratstvo (SV) – Hajduk (B)

Ni Bratstvo se nije proslavilo u posljednjem kolu, jedva su izvukli bod, a vrijeme je za popravni u ovoj utakmici. U prvoj međusobnoj utakmicu su nadigrali Hajduk, a vrijeme je da to ponove i poprave rejting na tablici. Hajduk je imao duži odmor od ostalih, ali i bolji uvid u forme ostalih momčadi nakon uzvratnog 1.kola. Taktika je spremna, no hoće li upaliti ili je Bratstvo prečvrsti protivnik za njih, vidjeti nam je već ove subote.