Naj pregledanije

2. MNL – skupina A: Kolo puno zanimljivih susreta

Mladost (D) – Jadran

Ova poduža stanka, nije išla u prilog ovim momčadima. U posljednjem kolu se nisu proslavili te nisu upisali željene bodove. Mladost je remizirala i već u ovom kolu ih čeka puno teži protivnik. U prvoj međusobnoj utakmicu su izgubili, a Jadranova forma iz posljednjeg kola daje im nadu u pobjedu u uzvratnoj utakmici. Jadran je poražen od teškog i opasnog protivnika, no to je poticaj da u novoj utakmici krenu iznova i vrate se svojoj staroj slavi i pobjedama.

Draškovec – Croatia

Draškovec je lider na tablici i igrali su fantastičan nogomet. U posljednjem kolu dogodio im se kiks, ali vrijeme je da to isprave u novom kolu. Croatia je uvijek neugodan protivnik, zapali su u malu igraču krizu i pitanje je kola u kojem će ponovo proigrati i vratiti se starim pobjedama. Dva dobro znana protivnika koja su u prvoj međusobnoj utakmici remizirali dovoljna je najava napete i teške utakmice koju će odigrati ova dva suparnika.

Borac PMP – Vidovčan

Borac PMP je otvorio porazom, ali i naučio koje su im mane u igri i na kojim mjestima treba promijeniti taktiku. Vidovčan je odigrao tešku utakmicu i izvukao remi, ali i dokazao da su opasan protivnik i za najbolje. Ova utakmica bi trebala otići na stranu Vidovčana koji su u odličnoj formi.

Budućnost (P) – Drava (DM)

Dvije potpuno izjednačene momčadi koji igraju sve bolje i napreduju u formi. U posljednjem kolu su obje momčadi pobijedile, a u njihovoj posljednjoj utakmici slavila je Drava. Može li Drava ponoviti tu utakmicu ili je došlo vrijeme da Budućnost poravna stare račune?

NŠ Međimurje-Čakovec – Bratstvo (P)

Ove momčadi su nastavile u starom ritmu poraza. Nalaze se na samom začelju tablice i bore se za ostanak u ovoj ligi. U njihovoj prvoj utakmici, slavilo je Bratstvo, ali Čakovčani bi mogli poravnati ovaj rezultat uz nova pojačanja koja imaju nakon zimske stanke. Zanimljiva borba za bodove sa samog začelja vodit će se između ovih dviju momčadi.

Mladost (I) – Borac (DH)

Ni ove momčadi nisu u najboljoj formi. Imaju podjednak broj bodova i u drugom su dijelu tablice. U ovom kolu čeka ih pravi ispit njihove forme jer postižu približno slične rezultate pa možemo pretpostaviti da su u podjednakim formama. Na jesen su odigrali 1:1, a moguće je i ponavljanje rezultata i u ovom kolu.

Radnički –ČSK

Radnički je odmarao malo duže od ostalih te im je ovo prvi pravi test nakon što su svi ostali već odigrali svoje prve utakmice. ČSK je dokazao da je u fantastičnoj formi i iznenadio Jadran u posljednjem kolu. Nova tri boda, dokaz su da su odlično iskoristili pripreme i na najbolji mogući način krenuli u nastavak sezone. Nova utakmica je pred njima, a sad se nadaju osvojiti nova tri boda, iako im Radnički zna biti neugodan protivnik.