AK Međimurje: Polumaraton Zrinski(h) pod upitnikom

Iz AK Međimurje poslali su obavijest u vezi održavanja čakovečkog polumaratona.

“U skladu s trenutnom vrlo lošom situacijom po pitanju širenja zaraze virusom Covid19 te svjesni činjenice da s velikom neizvjesnošću očekujete informacije o održavanju 4. Polumaratona Zrinskih, želimo vas obavijestiti da ćemo potvrdu o održavanju ili otkazivanju utrke objaviti u ponedjeljak 9.11.2020.”, poručuju organizatori.

Također iz tog razloga pomiče se i krajnji rok za prijavu i uplatu startnine, a to je srijeda 11.11.2020.

“Naime, nalazimo se u gotovo bezizlaznoj situaciji po pitanju organizacije ovogodišnjeg Polumaratona Zrinskih koji je već jednom odgođen, a treba se održati 15.11.2020. No kako nada umire posljednja tako se i mi nadamo da ćemo utrku ipak organizirati unatoč trenutno vrlo lošoj epidemiološkoj slici..Informaciju hoće li se utrka sigurno održati ili otkazati objavit ćemo u ponedjeljak 9.11. pa vas molimo da do tada ne uplaćujete startninu, već samo šaljete prijave. Startninu predlažemo da uplatite nakon te objave a najkasnije do srijede 11.11.2020.Detalji u slučaju otkazivanja ili održavanja”.

U slučaju OTKAZA UTRKE ona se u 2020 neće ni održati. Predlažemo da startninu ne plaćate do objave 9.11. a ako tada utrku otkažemo oni koji su već uplatiti startninu moći će taj iznos prebaciti na iduću godinu ili zatražiti povrat.

U slučaju ODRŽAVANJA UTRKE ona će se održati uz strogo pridržavanje mjera prilikom podizanja startnih paketa, na startu utrke kao i nakon utrke, a o čemu ćemo vas u danima neposredno prije utrke još informirati.

Startni paket za razliku od najavljenog sadržavat će startni broj s čipom, bon za ulaznicu za Gradske bazene Čakovec i sendvič, a u njemu neće biti majice koja će zajedno s finišerskom medaljom biti isporučena naknadno poštom.

Zapamtite, zadnji rok za uplatu i prijavu je srijeda 11.11. a prijave nakon toga roka više neće biti moguće niti on-line a niti na dan utrke ! Predlažemo da s uplatama započnete nakon 9. studenog kada ćemo objaviti hoće li se utrka sigurno održati. Molimo vas za razumijevanje, vrlo je teško u ovoj situaciji donijeti najbolju odluku. Želimo da se u ovoj teškoj godini za čovječanstvo, a u okviru dozvoljenog i uz pridržavanje mjera protiv širenja zaraze, ipak nađemo na startu utrke.

foto: AKM