Naj pregledanije

Antonia Ružić:”Nagrada “Dražen Petrović” je obaveza da radim još bolje, više, jače…”

Antonia Ružić je u mjesecu rujnu na svečanosti u Muzejsko-memorijalnom centru Dražena Petrovića u Zagrebu primila vrijedno priznanje.

Antonia je ove godine jedna od dobitnica nagrade “Dražen Petrović”, koju Hrvatski olimpijski odbor dodjeljuje mladim i darovitim hrvatskim sportašicama i sportašima.

Nakon što je uhvatila malog slobodnog vremena, porukom se na svom Facebook profilu obratila javnosti i zahvalila se osobama koje su zaslužne za njezine uspjehe.

“Poštovani moji prijatelji i svi koji me pratite moram Vas obavijestiti da sam prošli mjesec dobila sportsko priznanje, a to je priznanje „Dražen Petrović“ –koja se dodjeljuje mladim sportašima za najveću nadu hrvatskog sporta. Ovo priznanje mi je najljepše do sada (samo spomen na Dražen Petrović), ali i nova obaveza da nastavim još bolje, još jače, još više. Sve Vas lijepo pozdravljam, a posebno se zahvaljujem svom Teamu, trenerima Tomislavu Hublin, Dini Lepen i Nikoli Nicku Horvat (tenis), Denis Petričević (kondicijski trener), Mateju Fiškuš (mentalni trener), Saša Lesjak (fizioterapeut), Poliklinika Body Balance, HTS-u, Tiskara Printex, Gimnaziji Josipa Slavenskog Čakovec, TK Franjo Punčec, Međimurskoj Županiji, Gradu Čakovcu, Općini Orehovica, Zakladi Marin Čilić, svim prijateljima, navijačima i svojoj obitelji”.

Vjerujemo kako će sve ove nagrade biti još veća motivacija Tonki da jednog dana postane uspješna tenisačica.