Berba medalja za BK Međimurje na 3. saveznom turniru

U subotu 12.10.2019. u dvorani II.OŠ Čakovec u uspješnoj organizaciji BK”Međimurje” Čakovec održan je 3. Savezni turnir za poletarce u-11 i juniore u19 Hrvatskog kupa 2019.

Na turniru je nastupilo 23 poletarca  i poletarki  te 22 juniora i  juniorki  iz 9 klubova Hrvatske, a među njima ekipa poletaraca u11 i juniora u19 pod vodstvom glavne trenerice Emilije Talan, trenera Tomislava Grubića i pomoćnog trenera Filipa Vadlje.

Vrhovna sutkinja bila je  Ivanka Pokorni iz Zagreba , voditelji natjecanja  bio je  naš Filip Mikolaj , a suci:  Lucija Zadravec i Jelena Novak te sudački kandidati : Luka Grubić i Filip Bel.

U konkurenciji  poletaraca u11   pobjedu je ostvario Lovro Matovina (KC) pobjedivši u finalu našeg  Edu Đurkasa (MČ) sa 2:0. Brončanu medalju osvojio je naš Juraj Majnarić.

Poredak ostalih naših: 8. Janko Hajdarović i   9. Sebastian Sedlar.

U konkurenciji poletarki u11  pobjedu je ostvarila  Rania Vindiš (Flex ).

Poredak  naših:  8. Lara Bel i 11. Anabela Bel.

U konkurenciji  juniora u19  pobjedu je ostvario naš Borna Vadlja ( MČ ) pobjedivši u finalu Bornu Cara ( MZ ) sa 2:0. Treće mjesto osvojio je naš Luka Črep.

 Poredak  ostalih naših igrača: 6. Ivan  Grubić, 8.Dino Blažić i 11. Filip Knežević.

 U konkurenciji juniorki u19 pobjedu je ostvarila Ira Martinuš  (MZ).

 U konkurenciji parova  juniora  pobjedu je ostvario naš  Borna Vadlja (MČ ) sa zagrebčancem  Bornom Carom (MZ ), a brončanu medalju osvojili su naš par Luka Črep /Ivan Grubić ( MČ ).

Poreda ostalih naših: 5.Filip Knežević / Dino Blažić.

 U konkurenciji  parova   juniorki pobjedu je ostvario par Tamara Cvitkušić / Luna Šaban( MZ).

Klub zahvaljuje svojim sponzorima i pokroviteljima  na pomoći u uspješnoj organizaciji turnira.