Naj pregledanije

BK Čakovec:”Ponosni smo na svakoga od njih”

Boksački klub Čakovec jučer je sa sedam boksača posjetio i sudjelovao na Kupu Kralja Tomislava na Zagrebačkom velesajmu.

Za BK Čakovec su nastupili: Lovro Belović čiji je meč završio pobjedom, David Zadravec koji je također zasluženo pobijedio te Adrian Čurin i Antonio Hozmec koji su pokazali iznimnu kvalitetu. Gabrijel Sever, Krsto Vincek i Karlo Špicar nisu nastupili zbog manjka protivnika po kilaži.

“Ponosni smo na svakog od njih i ovim putem još jednom poručujemo: Neke su stvari i situacije teške i zahtjevne, ali vi ste žilaviji i izdržljiviji. Vaš trud je uspjeh. Iako nas neuspjeh ponekad može razočarati, ako ne pokušamo, osuđeni smo na propast. I neuspjeh je uspjeh ako iz njega izvučemo pouku. Vi ste naši pobjednici”, piše na facebook stranici BK Čakovec.

Zahvaljuju svim roditeljima na ukazanom povjerenju, svim članovima kluba koji su navijali za svakoga od njih, treneru i predsjedniku kluba Vanji Kostelu i svima onima koji su stajali “iza kulisa” i dali svoj doprinos koji im je od velike važnosti.

foto: Facebook/BK Čakovec