Kategorije

Naj pregledanije

Bobičanec pred nastup u Europi: “Nestrpljivo čekamo nastup u Izraelu”

Nogometna šola Mura u prošloj sezoni osvojila je odlično četvrto mjesto što joj je na kraju donijelo nastup u kvalifikacijama za Europsku ligu. Prošle sezone dres Mure nosili su Luka Bobičanec, Dean Šafarić, Mihael Rebernik i Filip Perčić.

Mura je u novu sezonu ušla s nekoliko novih imena dok su od međimurskih nogometaša u klubu ostali Šafarić i Bobičanec koji će u u sutrašnjoj utakmici biti veliki aduti trenera Šimundže.

“Črno – bele”sutra čeka gostovanje u Izraelu, kod Maccabija iz Haife, a susret je na rasporedu u 19 sati.

Uoči nastupa u Europi kratko smo porazgovarali s Bobičancem.

“Atmosfera u momčadi je dobra, možemo reći da smo spremni za utakmicu. Svi smo nestrpljivi i čekamo nastup u Izraelu. Nažalost imamo dva ozljeđena igrača koji su bili u prošloj sezoni standardni igrači, ali koga nema bez njega se mora. Tu su ostali igrači koji će sigurno iskoristiti priliku da zaigraju”.

Prošle sezone je međimurski krilni napadač imao nekoliko ozljeda koje su sada iza njega.

“Moje stanje je odlično, prošao sam pripreme bez ikakvih zdravstvenih problema i spreman za novu polusezonu. Što se tiče utakmice svi smo svjesni da je Maccabi favorit, imaju odlične navijače, čeka nas žestoka atmosfera, ali mi se sigurno nećemo predati i otići tamo da bi se branili. Učinit ćemo sve za dobar rezultat koji će nam dati što veće šanse za prolaz u drugoj utakmici koja se igra sljedeći tjedan u Murskoj Soboti”.

Sretno Muri i našim dečkima u prvom nastupu u Europskoj ligi.

foto: Luka Bobičanec/privatna arhiva