BRAVO! Dres Jageca u kojem je srušena Rijeku prodan za 1111 kuna

Gotovo cijela sportska Hrvatska ujedinjena je u Facebook grupi “Vratimo palčiće u Petrovu”. Zajedničku grupu osnovala je udruga “Dinamo to smo mi” i Kluba roditelja nedonoščadi “Palčići” za humanitarnu akciju “Vratimo Palčiće u Petrovu” i tombolu.

Tako je na humanitarnoj aukciji NK Nedelišće ponudilo dres svog bivšeg igrača, a današnjeg trenera Danijela Jageca.

“Pridružujemo se akciji vraćanja Palčića u Petrovu i na aukciju nudimo jedan poseban dres za naš nogometni klub, za nas povijesni i neprocjenjiv. Dres je original, L veličina, match worn, s utakmice 1/16 finala Hrvatskog kupa protiv NK Rijeka iz 2012. godine. Vlasnik ‘osmice’ je Danijel Jagec, igrač koji je u 97. minuti bacio Roberta Lisjaka na koljena i panenkom iz penala zabio za pobjedu 1:0 i izbacio Rijeku iz kupa. Za Rijeku su tad između ostalih igrali i D. Knežević, G. Mujanović, D. Cesarec, D. Kreilach, J. Brezovec i čovjek koji je skrivio penal L. Benko. A posebnost dresa je i ta što je Elvis Scoria izjavio da mu je to najteži poraz u trenerskoj karijeri”, napisali su u opisu dresa Nedelišćanci.

Upravo taj dres Jagec je koristio u susretu kada je srušena Rijeka, a jedini pogodak upravo je postigao popularni Jaga. Dres je na aukciji stigao do cijene od 1111 kuna, a otišao je u ruke poznatog međimurskog poduzetnika.

“Drago mi je da se ujedinila cijela Hrvatska, uključili se svi Hrvati diljem svijeta pa i neki stranci u akciju za male anđele. Ponosan sam na sve”, kazao nam je novi vlasnik Jaginog dresa.

Treba napomenuti kako se mnogo dresova međimurskih klubova, ali i nogometaša našlo na aukciji. Također, dres NK Međimurje iz prvoligaških dana otišao je u ruke bivšeg trenera Dinama, Nenada Bjelice.