Naj pregledanije

BRAVO! Sjajni rezultati mladih međimurskih judaša u Samoboru

U subotu judaši iz JK Zrinski Čakovec nastupili su na međunarodnom turniru u Samoboru.

Na turniru je nastupilo preko 400 natjecatelja iz 8 država (Slovenija, BiH, Mađarska, Ukrajina, Bugarska, Velika Britanija, Austrija i Hrvatska) i 45 klubova.

Za čakovečki klub nastupili su: Fran Hranilović, Loren Janković Crnčec, Matej Naranđa i Lorenna Hranilović.

Fran Hranilović je natjecanje otvorio sa sjajnom pobjedom, no međutim u drugom kolu ga je zaustavio predstavnik iz Zagreba koji je kasnije osvojio 1. mjesto. U repasažu mu je malo falilo da pobjedi i tako je završio natjecanje bez odličja. U ukupnom poretku zauzeo.je 7.mjesto.

Loren Janković Crnčec prvu borbu gubi od dečka koji je kasnjje isto osvojio zlatnu medalju, kroz repasaž ostvaruje 3 pobjede i osvaja 3.mjesto.

Matej Naranđa bio je slobodan u prvom kolu, u drugom gubi borbu jer je protivnika na sebe bacio, u repasažu pobjeđuje i osvaja 3.mjesto.

Lorenna Hranilović nastupila je u uzrastu kadetiknja U18 (ona je prva mlađih kadetkinja U16) sa dvije pobjede plasirala se u finale, u finalu na gušenje gubi borbu i zauzima veliko 2. mjesto.

Super vikend za judaše sa 4 natjecatelja vratili su se u Čakovec bogatiji  za 3 medalje. Ekipu je u Saoboru vodio trener Filip Šeketa.