BSK Belica: Petar Šarić novo pojačanje

Nogometaši NK BSK iz Belice na sjajni način ušli su u novu sezonu. U četiri prvenstvena kola, ekipa trenera Piškora, upisala je sve četiri pobjede (Trnovec 8:0, Kraljevčan 38 5:0, Polet (P) 3:1 i Trnava 3:1) uz uvjerljivu 19:2 gol razliku te je trenutno na prvom mjestu 1.MNL.

Uz prethodno dovedene igrače: Vratar Darko Trstenjak (NK Budućnost Vidovec), napadač Samir Šopalović (Austrija), veznjak Robert Malnar (NK Jalžabet), branič Bruno Đurasek (Austrija), napadač Miroslav Lovrek (NK Centrometal), još dva braniča Dinu Pompera (NK Sloboda Varaždin) i Japanca Kai Tomokija, u klub se vratilo i novo staro lice u redovima beličkog kluba Petar Šarić.

Ovako su Petra predstavili na službenoj stranici kluba:

Iako je kasno večer i sezona u toku, imamo sjajnu vijest za naše navijače i simpatizere! Potpisali smo novo pojačanje u našim redovima!!! Novi / stari igrač, svima poznat, svima drag! Uvijek voljen među navijačima, uvijek omiljen među suigračima! Pokretač brzih kontri i dobrih akcija, strijelac fenomenalnih eurogolova, nezadrživ za protivnike na terenu, a poslije utakmice glavni zabavljač i DJ. Dobri duh svlačionice i ekipe! Šariću Petre, beličko dete, dobrodošao kući”!

Petar će dodatno osnažiti konkurenciju u ekipi te će se sigurno biti pojačanje, a priliku za dokazivanje ima već u nedjelju.

Ovim putem NK BSK – Belica sve vas poziva na nedjeljnu utakmicu petog kola Prve Međimurske lige, kada će od 16:30 u derbiju kola dočekati ekipu Podturna.

foto: NK BSK/Facebook