Naj pregledanije

Čakovčani hrabro pali protiv Dubrave

Polufinalna utakmica Hrvatskog rukometnog kupa između RK Dubrava i naše ekipe MRK Čakovec završila je porazom naše ekipe od 33:30.

Čakovčani su sjajno ušli u susret te su golom Brune Levaka poveli. Dubrava je brzo odgovorila te je u petoj minuti došla do vodstva od tri pogotka razlike. Naši dečki se ne predaju te u 13. minuti golom Zorana Jeftićadolaze do izjednačenja 6:6.

Igra se gol za golom, a naši dečki u 21. minuti pogotkom Petra Sklepića dolaze do prvog vodstva 11:10. No tada zagrebačka ekipa radi seriju od tri uzastopna pogotka i prelazi u vodstvo od dva gola razlike.

U posljednoj minuti odlaze na tri, no Levak svojim već šestim pogotkom vraća na dva i na poluvrijeme se odlazi s rezultatom 15:13 za ekipu Dubrave.

Drugo poluvrijeme igra se gol za golom, a Dubrava održava prednost od dva-tri pogodaka razlike. U 43. minuti naši dečki mogli su doći na samo pogodak zaostatka, no nažalost Tibor Tkalčec promašuje prazan gol.

Zagrepčani to koriste i odlaze na tri pogotka razlike, a kasnije i na četiri. Naši dečki se ne predaju igra se gol za golom. U 49. minuti pogotkom Ivana Srneca dolaze na samo dva pogotka zaostatka 24:26.

Prednosti Dubrave varira od 4do tri pogotka, a dvije minute do kraja naši dečki dolaze do dva pogotka zaostatka. Nakon toga odlična obrana i na drugoj strani šansa za dolazak na samo gol zaostatka koja nažalost nije iskorištena. U zadnjoj minuti još jedna, no vratar Dubrave skida zicer Sklepiću.

Na kraju poraz 33:30, no kapa do poda našim dečkima koji su na terenu ostavili i zadnji atom snage.

Naše su se predvodili: Levak s 9, M. Petek sa 7, te Sklepić sa 4 pogodaka, a istaknuo se i vratar Marciuš s 13 obrana.

Treba istaknuti i sjajnu podršku Međimurskih navijača koji su glasno bodrili naše dečke cijelu utakmicu.

Čakovec: Marciuš, Hajdarović, Lacić, Škrobar, Jeftić, Farkaš, N.Petek, Tkalčec, Horvatić, Srnec, M.Petek, Sklepić, Toplek, Levak, Horvat, Herman

Kompletni zapisnik na linku: http://www.hrs.hr/utakmice.php?broj=8705