Čakovečki sportski klubovi spremni za ponovni rad s djecom

Nakon popuštanja mjera zbog pandemije korona virusa, mnogo čakovečkih sportskih klubova odlučila je ponovno okupiti međimursku sportsku mladost.

Nogometna škola Međimurje – Čakovec i NŠ Sloga zakazali su prve treninge za ponedjeljak, a u rad će biti priključene sve selekcije.

Uz nogometaše, trenažni proces započinju rukometaši Čakovca

“S velikim veseljem javljamo da je Uprava kluba MRK Čakovec, a nastavno na Odluku Nacionalnog stožera civilne zaštite, donijela odluku da će od 18. svibnja 2020. omogućiti održavanje treninga za sve naše rukometaše! Sve dok su na snazi posebne mjere, treninzi će se provoditi prema zahtjevima i preporukama HZJZ-a, a od ponedjeljka krećemo na vanjskim terenima sportskog objekta Macanov Dom u Čakovcu”, poručuju iz čakovečkog rukometnog kluba.

Treninzi napokon počinju i za plivače, a Čakovečki plivački klub s treninzima započinju idući tjedan.

“Kako je došlo do poboljšanja situacije i ponovnog otvorenja bazena, a time i mogućnosti za treniranjem doći će do postupnog početka rada svih grupa. U ponedjeljak 18.5.2020. imamo još neke sastanke u vezi održavanja treninga. Molimo Vas da pratite našu web stranicu, odnosno Facebook stranicu gdje ćemo stavljati obavijesti u vezi nastavka treninga”.

Čakovečki tenisači treniraju od 6. svibnja, a sve po preporukama Civilnog stožera RH.

Mogućnost treniranja već duže vrijeme koriste streljači AK Alzas, a oni se također moraju držati posebnih mjera koja su im propisane.