Naj pregledanije

ČAST I PONOS: Fran Cerovčec pozvan u U-19 reprezentaciju

Nacionalne selekcije Hrvatske i Austrije za uzrast do 19 godina sastat će se u utorak, 18. veljače s početkom u 15:00 sati te u četvrtak, 20. veljače s početkom u 12:00 sati.

Prva će utakmica biti odigrana u Medulin, dok je druga na rasporedu u Poreču. Na popisu izbornika Šimunića ponovno se našao mladi Međimurec, Fran Cerovčec koji igra na poziciji lijevog beka. Trenutno nastupa za juniore Varaždina, a u prvom dijelu upisao je nekoliko sjajnih asistencija. Fran je do sada odigrao 11 utakmica za U-18 reprezentaciju.

Na popisu izbornika Josipa Šimunića nalaze se Karlo Sentić (Hajduk), Filip Braut (Rijeka), Ante Oreč (Lokomotiva), Bruno Jenjić (Hajduk), Luka Škaričić (Hajduk), Marco Boras (Kicker Offenbach), Ivan Brnić (Hajduk), Marko Bulat (Šibenik), Ivan Šarić (Hajduk), Edin Julardžija (Dinamo), Mario Čuić (Hajduk), Luka Dubrović (Osijek), Mihael Kuprešak (Osijek), Donato Bernobić (Istra 1961), Niko Galešić (Rijeka), Filip Zrilić (Rijeka), Gabriel Groznica (Lokomotiva), Bruno Zdunić (Lokomotiva), Arijan Brković (Slaven Belupo), Filip Mekić (Osijek), Fran Cerovčec (Varaždin) i Stipe Vulikić (Solin).