Centrometalovci pokorili Slavonski Brod

U trećem kolu Centrometal je gostovao kod Marsonije u Slavonskom Brodu.

Međimurci su opravdali ulogu favorita i kući se vratili sa maksimalnom pobjedom.Odlično su krenuli u utakmicu i poveli 5:1. Povećali su tu prednost na 14:5. Ta razlika od devet poena bez problema je zadržana do kraja seta koji Centrometal dobiva 25:16.

Drugi set krenulo se izjednačeno, Marsonia je vodila 10:8. No uglavnom je sve poravnato i tako do 18:18. Tada domaći bolje odigravaju seriju poena i dolaze do velike prednosti. Imali su 22:19, pa 23:21. Nisu izgurali do kraja. Kad je bilo najbitnije Centrometalovci osvajaju četiri uzastopna poena. Odličan je tada bio servis i blok i sa 25:23 uzimaju i drugi set.

U trećem set mnogo manje neizvjesnosti, poveli su gosti 8:2. No Brođani se nisu predali i pomalo su smanjivali prednost. Ona je nestala kod 16:16. No brzo je Centrometal otišao na plus tri, ponovno je proradio servis i blok. Utakmica je završila sa 25:21.

Tako nakon tri nepotpuna kola Centrometal ima četiri osvojena boda i nalazi se na četvrtom mjestu na tablici.

U sljedećem kolu Centrometal gostuje kod zagrebačke Mladosti. Mladostaši zbog izolacije nisu igrali zadnje dvije utakmice, no sad bi sve trebalo biti u redu. Jasno da su Zagrepčani veliki favoriti, ali treba pokušati izvući koliko se god može.

OK MARSONIA – OKM CENTROMETAL 0 : 3 (16, 23, 21)

Centrometal: Vincek, Juras, Zelenika, Orešković, Martinko, Lučić, Vuk, David, Ivan i Hrvoje Novak (trener Siniša Novak)

izvor: OKM Centrometal