Kategorije

Naj pregledanije

Druga ekipa Čakovca slavila s čak 50 golova u mreži protivnika

U 5. Kolu 3. HRL Sjever ekipa MRK Čakovec II na domaćem je terenu i više nego uvjerljivo pobijedila ekipu Novske te sa nova dva boda i najboljom gol razlikom za sad u ligi, zasjela na 2. mjesto iza Koprivnice.

Da nije bilo nesretnog poraza u prvom kolu protiv KTC-a, sada bi pričali kako su zauzeli prvo mjesto, međutim dobra stvar je što je daljnji razvoj situacije samo i isključivo na njima.

U ovoj utakmici čvrsto i efikasno su krenuli od samog početka što je rezultiralo velikom razlikom već u samom startu utakmice kad je trener Novske zvao prvi time out pri rezultatu 11:3. Na sreću taj potez nije puno značio za njegovu ekipu ,pa su čakvčani imali i više nego uvjerljivih 26:9 na poluvremenu.

Bila je to savršena prilika za podijeliti minutažu među svim igračima i veseli činjenica što unatoč svim izmjenama i rotacijama, ekipa ni u jednom trenutku nije smanjila gas, što je odlična spoznaja za nadolazeće , recimo tako zahtjevnije , utakmice.

Za završnih 50:18 pobrinuli su se sljedeći igrači, među kojima su prednjačila efikasna krila Benjamin Ninić i Luka Čapalija sa po 8 golova.

Čakovec II: Kos Jan 1 , Čapalija Luka 8 ,Pavlic Grga , Novak Noah , Ninić Benjamin 8, Ovčar Petar 4, Franko Šojat 2 , Hozmec Lovro 2, Islami Rian , Tkalec Marko 6 ,Želežnjak Jan 1, Vrbanec Vilim 2 ,Horvat Vito ,Jan Želežnjak 1, Mislović Ilan 3 , Fran Kocijan 5.
Trener : Kraljić Matija