Naj pregledanije

[FOTO] Ekipa 3+1 gratis osvojila Basket Fever

Još jedan Basket Fever je iza nas.

Sunčana i vruĆa subota bila je rezervirana za najbolji hakl u gradu i okolici. Od 16 sati odigrao se hakl za dječake 2006 i mlađe. Prijavljene su bile samo tri ekipe koje su odigrale po principu svaki sa svakim dvokružno. Prvo mjesto je zauzela ekipa Sjevera iz Varaždina, drugo mjesto BLM iz Čakovca i treće mjesto najmlađa, najniža i najsrčanija ekipa Ming Jang iz Čakovca, dečki koji su osvojili ZLATO u Splitu u konkurenciji 2007. i mlađe, u sklopu Sportskih igara mlaDih.

1. mjesto: SJEVER VARAŽDIN – Filip Slunjski, Borna Habek, Karlo Jagic, Aleksandar Zember

2. mjesto: BLM ČAKOVEC – Lovro Novak, Lovro Beuk, Goran Jambrečić, Josip Džerdži

3. mjesto:MING JANG ČAKOVEC – Nikola Hren, Niko Šarić, Franko Zaspan, Oliver Ostoja

MVP basketa: FILIP SLUNJSKI, Sjever Varaždin ALL STAR KATEGORIJA

Od 19 sati na redu je bio hakl za seniore. Prijavilo se 8 ekipa iz Čakovca Križevaca, Virj , Varaždina, koje su bile podijeljene u dvije skupine. Svi haklovi u skupinama bili su energični i zanimljiv , zadnji haklovi u obje skupine su bile napeti i neizvjesni jer se mogao stvorit krug između tri ekipe.

Prvo polufinale između domaćih ekipa Hereki i Surovi, očekivao se napet i zanimljiv hakl, no ekipa Hajvana odličnom obranom i raspoloženim Drkom rješila lagano u svoju korist.

Drugo polufinale između dosadašnjih nepobjedivih 3+1 gratis i ekipe Gajbe bio je zanimljiv, ali iskusnija ekipa 3+1 gratis pobjeđuje i ulazi u peto finale.

Hakl za treće mjesto odigrali ekipa SUROVI i GAJBA. U dinamičnom i zanimljivom haklu pobjeđuje ekipa Surovi. Finale je bila prava poslatica večeri, poznate domaće ekipe Hajvani protiv 3+1 gratis

. U haklu u kojem se stalno izmjenjivali u vodstvu i koji se igrao koš za koš, uz veliku dozu sreće i peti BASKET FEVER pripao je ekipi 3+1 GRATIS sa rezultatom 23:21.

1. mjesto: 3+1 GRATIS – Danijel Krajačić, Mario Novak, Patrik Jambrović Andro Nakić

2. mjesto: HAJVANI – Stjepan Kranjčec, Igor Drk, Davor Ostoja Matija Novak

3. mjesto: SUROVI – Lovro Rusak, Dario Gasparić, Ivan Golik, Petar Glumac

4. mjesto: GAJBE – Mislav Kranjčec, Luka Momčilović, Matija Vojković

Ostali sudionici:

DEVET OD DESET: Luka Bartolić, Dino Mičanović, Matija Herman, Vedran Gašparić

OUTSIDERS: Roman Cimbur, Karlo Pandur, Mario Ratković

BASKETOHOLIES: Roko Bolčič, Jan Gatarič, Gabrijel Deković, Florijan Sašek

ZMAJČEK: Kristijan Hergotić, Hrvoje Pizek, Vedran Vrbanec, Luka Jerešić

Pobjednik u tricama je Roman Cimbur koji je pogodio 7 od 9 trica. Pobjednik u zakucavanju u napetom finalu između juniora Luke Bartolića i Patrika Jambrovića uz odluku stručnog žirija je domaći prvoligaški igrač Patrik Jambrović iz pobjedničke ekipe 3+1 gratis.

“Hvala svima na fer i korektnoj borbi. Zahvaljujemo i svim donatorima koji su osigurali vrijedne nagrade i poklone za djecu i seniore. Pokrovitelj BASKET FEVERA V Grad Čakovec Donatori : Multipro d.o.o. Dječji vrtić Prugi i Prijatelji, Gradska Kavana Lovac , Međimurje Interijeri, Zvonarek sistemi, Rips knjigovodstvo, Auto Stanić – Rabljeni i Novi auto dijelovi, Medicpro d.o.o., Lepi Dečki Brewery, Vidra d.o.o., Family park Zmajček i Wdf vode”.