[FOTO i VIDEO] Suze radosnice, dobar nogomet i zagrljaji na akciji “Međimurski sportaši daruju”

Humanitarna akcija „Međimurski sportaši daruju“ u organizaciji našeg portala održala se od 25. studenog do 18. prosinca. Akcija koja je trajala tri tjedna svoj finalni dan imala je jučer u sportskoj dvorani Ekonomske i trgovačke škole u Čakovcu.

Na finalni dan akcije bili su pozvani svi sportaši koji su sudjelovali u akciji i sportaši iz Udruge s intelektualnim teškoćama Međimurske županije. Jučerašnji susret započeo je podjelom sportskih majica svim članovima Udruge, a nastavio se nogometnim susretom u kojem smo vidjeli čak 14 pogodaka. Susret su igrali gosti Međimurske Sportske Mreže i članovi kluba “Mura”. Nakon sedmeraca pobjedu je odnijela ekipa Mure što je izazvalo salve oduševljenja na tribinama.

Veliko iznenađenje pripremljeno je nogometašima kluba “Mura”. Naime, nakon nogometnog susreta svaki od njih morao je pogoditi (vratnicu ili gredu) kako bi dobio nagradu od naših sportaša. Svoje nogometno umijeće pokazali su i u ovom zadatku te je svatko od njih dobio poklon iznenađenja.

Nakon sportskog dijela slijedilo je darivanje i kratko druženje što je opet izazvalo mnogo emocija – što kod članova udruge, što kod organizatora.

Kako nam je bilo, pogledajte u nastavku.

Zahvalnost i osmijeh koju su nam pružili članovi Udruge nama je bila najveća nagrada i motivacija za dalje jer nama je najljepše kad usrećujemo one kojima je to najpotrebnije.

Tako ovim putem svim srcem zahvaljujemo mnogim međimurskim sportašima i brojnim međimurskim klubovima što su izdvojili vrijeme i novac za ovu akciju: ŽRK Zrinski, RK Prelog, RK Nedelišće, MRK Čakovec, NK Plavi Peklenica, NK Sloga (Š), MNK Belica, NK Međimurje, obitelji Hažić, putnicima Potepuh putovanja, djelatnicima caffe bar “Galerija”, Specijalističkoj ordinaciji obiteljske medicine Vlatka Hajdinjak Trstenjak i svima ostalima koji su na neki način podržali akciju.

foto: Damir Perhoč