Naj pregledanije

[FOTO] Mladi Međimurci proveli nekoliko dana u reprezentativnom kampu

Dva mlada međimurska nogometaša Borna Lesjak i Nikola Obadić proveli su nekoliko dana u kampu Hrvatske nogometne reprezentacije do 15 godina. Ljetni kamp održao se u Karlovcu, a trajao je od 19. do 25. svibnja. Mini “Vatreni odigrali su i dvije prijateljske utakmice protiv reprezentacije Albanije. U obje utakmice Hrvatska je nadjačala goste iz Albanije (1:0, 3:1), a svoje minute dobili su i međimurski nogometaši. Treba napomenuti kako je svoj prvi pogodak za reprezentaciju upisao Nikola Obadić.

Mlade nogometaše pod budnim okom pratili su članovi stručnog stožera reprezentacije U-15 na čelu s glavnim instruktorom Sretenom Ćukom te izbornikom Tomislavom Gričarom.

Borna Lesjak je član Nogometne škole Međimurje-Čakovec od 2015. godine, a prije čakovečke nogometne škole igrao je u Omladincu iz Mačkovca. Nikola Obadić trenutačno brani boje NK Varaždina u koji je stigao iz Nogometne škole Međimurje-Čakovec.

Ovim mladim dečkima želimo sve najbolje u karijeri, a tko zna…možda će i oni stopama Drage Vabeca, Danijela Štefulja, Dražena Ladića, Roberta Jarnija i Nikole Pokrivača.