[FOTO] Radovi još uvijek traju, čeka se teren s umjetnom travom

Radovi na postavljanju terena s umjetnom travom na pomoćnom igralištu SRC Mladost u Čakovcu započeli su 13. svibnja, a nažalost po mlade nogometaše, teren još uvijek nije gotov i spreman za korištenje.

Radovi se bliže kraju, a još uvijek ne nepoznat rok završetka radova. U nastavku pogledajte kako trenutno izgleda budući teren s umjetnom travom.

Investicija se odnosi na građevinsko-obrtničke radove pretvaranja travnatog pomoćnog nogometnog igrališta u pomoćno nogometno igralište s umjetnom travom na način da će se ukloniti postojeći teren, okolna oprema, ograda, iskopati postojeća podloga, urediti nova, postaviti sustav odvodnje, zaštitna ograda, nabaviti golovi s opremom, kućice za rezervne igrače, kućice za sudačke delegate i postaviti umjetna trava.

Procijenjena vrijednost investicije prema izrađenom troškovniku je 5.008.843,75 kuna.

Važno je napomenuti da nabavu umjetne trave financira Hrvatski nogometni savez. Novčana sredstva za preostali dio investicije koji će financirati Grad Čakovec osigurati će se kroz Odluku o preraspodjeli sredstava planiranih u Proračunu Grada Čakovca za 2020.