[FOTO] Šestotinjak gledatelja uživalo na susjedskom derbiju

Veliki međimurski derbi odigrao se u sklopu sedmog kola Druge međimurske lige u Strahonincu između NK Strahoninca i NK Bratstva.

Susret je pratilo oko šestotinjak gledatelja koji su vatreno navijali svaki za svoj klub i uživali u nogometnim majstorijama. Dva susjedna kluba koja su na terenu najljući neprijatelji odmjerili su snage, a pobjeda i prestiž otišli su u Savsku Ves rezultatom 1:3.

Prvi su poveli domaćini preko Denisa Moharića, no ubrzo su gosti izjednačili pogotkom Dalibora Frančića, a na poluvrijeme se otišlo s 1:1.

Nakon petnaestak minuta igre, gosti su poveli 1:2, a drugi puta u strijelce se upisao Frančić. Na kraju je susret završio 1:3, a posljednji pogodak na utakmici postigao je Andrija Vrbanec.

Nažalost, nije sve bilo bajno danas u Strahonincu. Incident se dogodio u 63. minuti kada pričuvni gostujući igrač Lovro Radek pogođen čašom u glavu od strane gledatelja, te je zadobio posjekotine.

Pohvale su zaslužili Strahoninčari koji su uživo prenoslili današnji susret te omogućili navijačima oba kluba da za svoje miljenike navijaju putem društvenih mreža.