Naj pregledanije

[FOTO] Veterani BK Međimurje ostvarili vrhunske rezultate u Osijeku

Dana 10.02.2019 (nedjelja), u osječkoj dvorani „Zrinjevac“ održalo se Veteransko prvenstvo Hrvatske na kojem je sudjelovalo sedam naših međimurskih, neumornih igrača. Bisera Zadravec, Ana Marija Horvat, Jasmina Lučić, Danijel Zadravec, Filip Vadlja, Nikola Šoštarić i Rajko Bel su se vratili iz Osijeka u Čakovec s čak 13 medalja te pokazali da međimurski sport kvalitetom nimalo ne zaostaje za drugima.

Na ovom prvenstvu odigrane su 3 kategorije za natjecatelje.

U kategoriji 35+ mješovitih parova, Ana Marija Horvat i Nikola Šoštarić osvojili su zlatnu medalju, a Bisera i Danijel Zadravec osigurali su brončanu.

U ženskom singlu Ana Marija Horvat zajedno sa našom Jasminom Lučić osvaja brončanu medalju, a u muškom singlu isto je ostvario Nikola Šoštarić.

U konkurenciji ženskih parova, Bisera Zadravec i Osječanka Monika Kolak zauzimaju drugo mjesto, a Ana Marija Horvat i Jasmina Lučić treće.

U muškim parovima iste kategorije, drugo mjesto osvojili su Danijel Zadravec i Nikola Šoštarić.

U kategoriji 45+ mješovitih parova, u bračnom okršaju, Danijel i Bisera Zadravec u finalu su pobijedili Lidiju i Sandija Šabana. U muškim parovima broncu su osvojili Filip Vadlja i Danijel Zadravec.


U kategoriji 55+, Filip Vadlja osvaja zlatnu medalju u muškom singlu, a Rajko Bel vrijednu broncu. Njih dvojica u muškim parovima zauzimaju drugo mjesto.

Ova ekipa veterana ponosno se kući vratila sa pregršt medalja koje će krasiti klub BK „Međimurje“ , biti motivacija za njihov daljnji rad i trud, a kojim će tako nas mlade potaknuti na razmišljanje da godine nikad nisu isprika za bilo kakvu fizičku aktivnost.