Naj pregledanije

Horvatić:”Ostavit ćemo srce na terenu”

Bliži se veliki dan za Muški rukometni klub Čakovec. U petak od 20 sati će u Poreču u sklopu polufinale hrvatskog rukometnog kupa odmjeriti snage s trećeplasiranom momčadi Premijer lige, RK Dubrava.

Najveća senzacija u ovogodišnjem kupu su igrači Čakovca koji su do polufinala došla pobjedama nad Prelogom (31:26), KTC-om (33:26), Zametom (32:31) i Rudanom iz Labina (31:29).

Naši rukometaši sutra će od 20 sati snage odmjeriti s trećeplasiranim sastavom Premijer lige, zagrebačkom Dubravom.

“Iako nam je ždrijeb dodijelio najboljeg mogućeg protivnika, svjesni smo da je Dubrava apsolutni favorit u ovoj utakmici i vrlo težak protivnik. Mlada su ekipa, igraju brz i agresivan rukomet, ali mi ih se ne bojimo. Smatram da smo dobro trenirali zadnjih tjedana i da smo spremni za ovu utakmicu”, na početku razgovora kazao nam je Dario Horvatić.

Velike stvari Čakovčani su napravili u ovoj sezoni, ali na tome sigurno ne žele stati. U susret ulaze rasterećeni te s velikom motivom.

“Nadamo se što boljem ulasku u samu utakmicu i da izdržimo tih 60 minuta, ne smije nam se dogoditi pad koncentracije ni u jednom trenutku jer naš protivnik dobro koristi takve situacije i odmah kažnjava greške. Naša je prednost što u ovu utakmicu možemo ući bez ikakvog pritiska i pokazati što znamo i možemo jer nemamo što izgubiti.”

Cijele sezone atmosfera u momčadi je sjajna, a jedan od glavnih zabavljača u svlačionici je definitivno Dario Horvatić.

“Atmosfera je sjajna, od početka sezone pa sve do sad, željno iščekujemo tu polufinalnu utakmicu. Da ekipa nije tako složna i prijateljska ne bi bilo ni ovakvih rezultata i odlične sezone”.

Čakovec je ove sezone pokazao da može igrati s premijerligaškim ekipama, a sigurni smo kako će i ovog puta ostaviti srce na terenu.

“Možete očekivati jednu dobru utakmicu s puno sjajnih poteza, a garantiramo vam da ćemo stvarno dati sve od sebe i ostaviti srce na terenu”.

Na kraju našeg razgovora Horvatić je istaknuo kako se nada da će imati veliku podršku u Poreču.

“Nadamo se da ćemo imati dobru atmosferu u Poreču kao i na dosadašnjim utakmicama, a za sve one koji nažalost nisu u mogućnosti doći podržati uživo, pratite nas u petak u 20 sati ispred malih ekrana (PlanetSport)”.

Čakovečkim rukometašima želimo puno sreće u sutrašnjoj utakmici.