Igrači Varteksa u samoizolaciji, susret s Poletom odgođen

Među igračima koji su u samoizolaciji su i dva Međimurca, Karlo Malenović i Daniel Vuković.

Prvenstvena utakmica 9. kola Treće HNL Sjever između odigrana u Bjelovaru između Bjelovara i Varteksa osim poraza varaždinske momčadi od 1:0, ima za posljedicu i samoizolaciju za 14 igrača Varteksa koji su nastupili na tom susretu jer su bili u kontaktu s jednim domaćin igračem, koji je pozitivan na COVID 19.

Kako je objavio portal bjelovarlive nakon utakmice Bjelovara s Varteksom doznalo se kako je jedan domaći igrač pozitivna na koronavirus slijedom čega je prva jedanaestorka Bjelovara završila u samoizolaciji.

Da je nalaz igrača pozitivan potvrdio nam je i Marko Ćurić, predsjednik NK Bjelovara koji se već duže vrijeme nalazi u samoizolaciji, kao i aktualni trener Petar Bošnjak, navodi portal bjelovarlive.

Inače delegat susreta Mladen Martinčić je u izvješću s utakmice napisao: Sama utakmica pod upitnikom zbog COVID-a u domaćoj ekipi (trener, predsjednik). Trenera nije bilo na klupi. S obzirom na to da je sama utakmica pod upitnikom postavlja se pitanje kako to da se ipak odigrao subotnji susret u Bjelovaru, pogotovo se znalo da je trener Bjelovara, koji je u svakodnevnom kontektu s igračima svoje ekipe, bio pozitivan na COVID 19.

Ovom odgodom definitivno se neće igrati subotnji susret Varteksa i Poleta (SMnM).

foto: NK Varteks

izvor: Varaždinske vijesti