Naj pregledanije

Junajted juri na međimurski pogon: Ovog vikenda osvojili tri pehara u tri kategorije

Da je spoj međimurskih i varaždinskih nogometaša učinkovit, dokazuju nam veliki uspjesi MNK Fotex Junajted za kojeg nastupa veliki broj međimurskih nogometaša i to u svim starosnim selekcijama.

Proteklog vikenda seniorski “Jutajedovci” nastupali su na Mininogometnom Prvenstvu Hrvatske, a kroz cijeli turnir pružali su odlične partije, ali na kraju finalnog susreta morali su čestitati ekipi MK Dinamo, za kojeg nastupa igrač Poleta (SMnM) Alen Herceg. Dres Junajteda nosio je malonogometni virtuoz Mario Paveli i međimurski zet Ricardo Valer da Costa. Uz Junajted trebao je biti i popularni “fizio” Sale (Saša Lesjak), ali zbog poslovnih obaveza nije mogao biti uz ekipu.

Niz uspjeha nastavila je kategorija U-13 koja je osvojila drugo mjesto u Futsalito ligi, a čak dva Međimurca našla su mjesta u idealnoj petorki. Radi se Anastasu Arnaudovskom koji je bio najbolji topnik lige, te Vito Šegović kao jedan od najboljih igrača lige. Za U-13 kategoriju od međimurskih igrača još su igrali Jan Beović, Teodor Lukman, Šimun Skoko, Bruno Vlah, Niko Štefulj i Noah Peras.

Srebrom oko vrata oko vrata na Futsalito ligi okitila se i kategorija U-11. Baš kao i stariji kolege, osvojeno je drugo mjesto, a i u ovoj kategoriji važnu ulogu imali su mladi Međimurci. Na završnici Futsalito lige igrali su Rian da Costa, Ivan Šafarić i Tin Štampar.