Kamp za mlađe pionire i limače u organizaciji NŠ Međimurje – Čakovec i NK Osijek

NŠ Međimurje-Čakovec u suradnji sa školom nogometa NK Osijek organizira trodnevni kamp za Mlađe Pionire i Početnike, piše na stranicama NŠ Međimurje – Čakovec.

Kamp je otvorenog tipa i besplatan je za sve polaznike Kamp će se za Mlađe pionire, dječake rođene 2007. i 2008. godine, na terenu u Palovcu, a za Limače, dječake rođene 2009. i 2010. godine, na terenu u Nedelišću.

Prijave se primaju na email adresu ns.medjimurje.cakovec@gmail.com ili na brojeve mobitela 099 819 6494 – Hrvoje Goričanec (Voditelj škole) i 099 306 03030 – Karlo Kosalec (Trener Nogometne Škole). U prijavi treba napomenut:: Ime i Prezime, Datum rođenja, Klub ili Škola koju dijete pohađa, Kontakt broj roditelja 

Nogometna Škola Međimurje-Čakovec je potpisala u prosincu 2018. sportsku suradnju sa NK Osijekom. Potpisom ove suradnje Nogometna Škola Međimurje – Čakovec dobila je status kao zastupnik NK Osijeka za Sjeverozapadnu Hrvatsku. U tripartitnom ugovoru naglasak je stavljen na podizanju kvalitete rada, stvaranju još boljih uvjeta za stručni rad i napredak mladih igrača.

Također je dogovoreno da će osim suradnje na stručnom planu najmanje jednom godišnje mlađe uzrasne kategorije NK Osijek i NŠ Međimurje-Čakovec odigrati međusobne utakmice. Osim toga jedanput godišnje organizirat će se selektivni kamp NK Osijek u Čakovcu na kojem će uz trenere NŠ Međimurje-Čakovec biti prisutni i treneri iz NK Osijek.

U skladu s mogućnostima prvoligaš na Dravi pomoći će čakovečkoj školi nogometa u osiguranju opreme za trenažni proces (lopte, dresovi, trenažna pomagala), a također će NK Osijek izraditi prijedlog plana financijske podrške poboljšanju uvjeta rada NŠ Međimurje-Čakovec.