Kategorije

Naj pregledanije

Kaštel 2 i dalje stopostotan, Plavi ugošćuju Čazmu

Druga ekipa Kaštela još uvijek ne zna za poraz u prvenstvu. U četiri odigrana susreta, mlade Kaštelanke su upisale upravo toliko pobjeda. U prošlom kolu svladale su Bjelovar, a sada ih čeka domaći susret s OK Brcko.

Štrigova je također u prošlom kolu upisala pobjedu, a sa šest bodova nalaze se na trećem mjestu. U subotu od 17 sati gostuju u Lepoglavi.

Odbojkaši Plavih su u prošlom kolu odmarali, a u subotu ih čeka domaći susret s Čazmom. Plavi su do sada odigrale tri utakmice, a upisali su dvije pobjede i poraz, te se trenutno nalaze na odličnom četvrtom mjestu.

U skupini A – regija Sjever lider je Nedelišće Elting. Nedelišćanske su nakon četiri odigrana kola i dalje stopostotne, a svoj dobar put žele nastaviti i u sljedećem susretu s Ivancom 2.

U prošlom kolu Plave iz Peklenice bile su vrlo uspješne, a upisale su uvjerljivu pobjedu 3:0 nad Vinicom. Svoju dobru igru žele prikazati i u nedjelju, a protivnik je Kitro Varaždin 4. Kaštel 3 će drugu prvenstvenu pobjedu tražiti u domaćem susretu s Toplicama 1, dok će Totovčanke nakon poraza od Kaštela 3 tražiti pobjedu u susretu s Vinicom.