[KUTAK NK MEĐIMURJE] Igrači poručuju: “Žao nam je što sezonu nismo završili na terenu”

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza donio je odluku da se prekida natjecanje Druge HNL, što znači da je prvak Šibenik, dok je Međimurje zauzelo 11. poziciju s 23 bodova. Ukupno su odigrali 19 utakmica, a pritom su upisali šest pobjeda, pet remija i osam poraza uz gol razliku 26:26.

Nakon kraja službene sezone, porazgovarali smo s tri domaća dečka, koja su nam vrlo rado dala odgovore na naša pitanja.

Vaš komentar na prekid sezone?

Hranilović: “Naravno da bi svi željeli da se sezona završila na terenu, ali u ovoj situaciji i pod ovakvim uvjetima nažalost za klubove druge lige to nije izvedivo”.

Zanjko: “Bili smo spremni nastaviti sezonu, dobili smo plan i program po kojem smo radili i pripremali se najbolje kako smo mogli, s obzirom na situaciju koja nas je snašla. Nažalost odlučen je prekid, to moramo prihvatiti i okrenuti se sljedećoj sezoni o kojoj ćemo nešto više znati u narednim tjednima”.

Hlišć: “Nisam sretan završetkom sezone, ali svima nam mora biti na prvom mjestu zdravlje”.

Kako ste zadovoljni odrađenom sezonom?

Hranilović: “Sezona je bila bolja nego prošle godine i bila bi jako dobra da se nisu dogodili kiksevi u te tri proljetne utakmice. Tu ostaje veliki žal jer sada smo završili u donjem dijelu tablice, a slika je mogla i morala biti drugačija jer smo u domaćim utakmicama imali sve, ali smo nažalost prokockali bodove. Bilo je lijepih i važnih pobjeda i to je ono što će se pamtiti iz ove sezone”.

Zanjko: “Žao mi je što nismo mogli popraviti dojam drugog dijela sezone, dobro smo ušli, ali nas rezultat nije mazio, falilo nam je malo sreće u svemu tome, međutim vjerujem da bi se u nastavku stanje na tablici promijenilo u našu korist. Što je tu je i kažem, najbitnije je sad razmišljati o narednoj sezoni. Naravno zahvalio bi se navijačima koji su nas podržavali tijekom prvenstva i nadamo se da će se ovo sve što prije završiti i vratiti na staro”.

Hlišć: “Prvu polusezonu smo bili dobri s obzirom da se ekipa upoznavala. dok smo drugu podbacili ,ali ja vjerujem da bi se do kraja sezone digli u formi i priključili se sredini tablice”.

Koji su tvoji ciljevi u budućnosti?

Hranilović: “Prvo moram sjesti s upravom, ali moja ambicija i želja za bližu budućnost je ostanak u klubu, što bolja priprema za sljedeću sezonu i borba za što viša mjesta pri vrhu tablice”.

Zanjko: “Kao i svakom mladom igraču najbitniji je razvoj i napredak, uvijek dati svoj maksimum i uživati u igri. Naravno cilj je ići što više i dogurati što dalje, a vjerujem da je to moguće uz puno rada, truda i želje”.

Hlišć: “Trenutno je na pameti samo priprema za iduću sezonu da budemo u njoj što bolji. Ovo je duga pauza koja nije normalna za nas nogometaše. Pripreme će morati biti dobro tempirane zbog ozljeda igrača”.

Potencijalni prvoligaš je na svom terenu osjetio snagu ove momčadi