Međimurska nogometna budućnost: Martin Pajić

Vrijeme bez nogometa iskoristit ćemo za predstavljanje nogometnih talenata iz Međimurja koji igraju na našem području, izvan naše županije ili u inozemstvu. Predstavljat ćemo vam nogometaše rođene od 1998. do 2004. godine.

Martin Pajić

Čakovčanin je rođen 11. studenog 1999. godine, a najbolje se snalazi na poziciji desnog beka. Nogomet je počeo igrati u Nogometnoj školi Međimurje – Čakovec, da bi 2016. godine otišao u Rijeku. U Rijeci se zadržao dvije godine, a potom se vratio u matičnu školu nogometa. Odmah po povratku tadašnji trener Međimurja Mario Kovačević baca ga u vatru i Martin počinje sve više igrati za seniore Međimurja u 3. HNL. Bio je član momčadi Međimurja koja je izborila nastup u 2. HNL, a za voljeni klub sezonu kasnije upisao je 19 nastupa u drugoj ligi, a pritom je uz nekoliko asistencija postigao i jedan pogodak.

Nakon odlične sezone u crveno – crnom dresu otišao je u trenutnu vodeću momčad lige, HNK Šibenik. Narančasti dres do sada je oblačio 19 puta, a ukupno je odigrao 1710 minuta. Kao član U-20 reprezentacije upisao je dva nastupa u susretima s Bjelorusijom.

Pajić u dresu U-20 reprezentacije

foto: HNK Šibenik