Naj pregledanije

Momčad kola: 1. Međimurska liga

Ovaj vikend odigrano je puno zanimljivih susreta na travnjacima 1. MNL. Jedina stopostotna momčad i dalje je lider lige BSK iz Belice.

U susjedskom derbiju pred tristotinjak gledatelja Trnava je na domaćem terenu s 1:0 porazila Kraljevčan 38. Čak devet pogodaka gledatelji su mogli vidjeti u Kotoribi, u Jurovcu osam, a u Štrigovi šest.

*neki igrači možda nisu na svojim prirodnim pozicijama…

Dino Kolar: Svojim obranama u par izglednih prilika pomogao svojoj ekipi da stigne do nova tri boda.

Nikola Horvat: Odigrao vrlo dobru utakmicu. Kapetanski vodio svoju ekipu do uvjerljive pobjede na gostovanju u Maloj Subotici.

Leonard Gudlin: Iskusni stoper odigrao je sjajnu utakmicu te kordinirao neprobojnom obranom Trnave koja je stigla do pobjede u susjedskom derbiju te do trećeg mjesta prvenstvene tablice.

Robert Kanski: Odigrao vrlo dobru utakmicu, koju je okrunio pogotkom kojim je poveo svoju ekipu do druge ovosezonske pobjede.

Leon Novak: Leon se već drugo kolo zaredom našao u momčadi kola, a ovo kolo s dva pogotka srušio je snove igračima Podturna te je svojoj ekipi osigurao vrlo važna tri gostujuća boda.

Predrag Višnjić: Ovaj mladić jedan je od najzaslužnijih za veliki povratak i pobjedu svoje ekipe na gostovanju u Kotoribi. Odigrao je sjajnu utakmicu u kojoj je postigao dva pogotka.

Mitja Gašparić: Ponovno je bio na nivou te odigrao sjajno i zabio dva pogotka kojima je odveo svoju ekipu do velike i zaslužene gostujuće pobjede.

Filip Horvat: Odigrao sjajnu utakmicu, a svojim pogotkom donio je svom BSK-u novu pobjedu i ostanak na vrhu 1.MNL.

Leonard Bistrović: Ovaj mladić bio je stalna prijetnja za protivničku obranu. Susjedski derbi odlučio je krasnim udarcem s nekih dvadesetak metara lijevom nogom, kojem je prethodio majstorski izveden lažnjak.

Mišo Palfi: Mišo je nerješiva enigma za kotoripsku obranu. U gotovo svakom susretu ovih ekipa zabije pogodak, a sada je s dva kasna gola zaključio veliki preokret i donio svojoj ekipi važna tri boda.

Nino Marčec: Konstantna prijetnja obrani Naprijeda. Odigrao sjajnu utakmicu koju je okrunio s dva pogotka u pobjedi svoje Sloge (Š).